Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçlarımı kafaya taktım....

canım kaç gunde oldu böyle?

bu ulastıgım sonuc 10 gunde yaptıgımda olan ( 3 gune bı yapılması gerektıgı yonunde bı uyarı olmasına ragmen 2 gunde bı yapıp besleyıcı yaglarda kulllandım banyoya gırmeden evvel sacıma mesela argan yagı surup bı saat beklettım) öyle yıkandm. yıkandıkdan sonrada sacına bunu sıkıp tarakla fön tutup ısıtıyom o ısıyle sacındakı deısıklıgı görucen zaten..

Bakır yakışır sana .
Kızıl kesinlikle olmaz .
Çok güzelsin maşallah gözlerine bayıldım .
saçda gunes rengı nedır resımlerını bulamadım turuncu gıbı deıl bakır gıbı deıl daha farklı gibi dedıler bulamıorum o rengı .. sız bakır deyınce ya:101::101::101::101::101::101:dıma geldı yardımcı olabılırmsn ?

Bakır yakışır sana .
Kızıl kesinlikle olmaz .
Çok güzelsin maşallah gözlerine bayıldım .
teşekkür ederim canımmmmm
:) annemme yaptırabılırım ozaman

ozaman deneyeyımmı acaba canım ya çok beğendım çok doğal olmuş yaa

Saclarin eskiden sariysa saten bi kac yikamadan sonra akma yapar biraz daha acilir uclarina biraz dogal gorunumlu sari atarsan cok guzel olur kirmizinin kahveyle uyum sagladigini dusunmuyorum ama yinede sen bilirsin

Selam bitanem naber neyap biliomisun hurrem gibi turuncu gozlere falan cuk oturur...bi tanem ozel msj atamadim ya birda buldum seni telden forumla ilgili yapamadiklarim bulamadiklarim war ne yapmaliyim

Laskism yadugun ne zaman daha dogrusi uaz bana neler yasadim mapiosun

Son düzenleme:
Şuan ki saç tonundan bir kaç ton açık balyaj attırabilirsin.. güneşten açılmış gibi doğal durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…