canım kaç gunde oldu böyle?
saçda gunes rengı nedır resımlerını bulamadım turuncu gıbı deıl bakır gıbı deıl daha farklı gibi dedıler bulamıorum o rengı .. sız bakır deyınce yaBakır yakışır sana .
Kızıl kesinlikle olmaz .
Çok güzelsin maşallah gözlerine bayıldım .
teşekkür ederim canımmmmmBakır yakışır sana .
Kızıl kesinlikle olmaz .
Çok güzelsin maşallah gözlerine bayıldım .
:) annemme yaptırabılırım ozamanEvde kendin yapıcaksan saçlarını tutam tutam ayır bol krepe at (ben kendi saçıma yapmıştım ) uçta kalan kısımlara sür açıcıyı birde boyada alki üstüne cila at orayelden sonra ama bi arkadasınla yaparsan daha kolay olur :)
bu ulastıgım sonuc 10 gunde yaptıgımda olan ( 3 gune bı yapılması gerektıgı yonunde bı uyarı olmasına ragmen 2 gunde bı yapıp besleyıcı yaglarda kulllandım banyoya gırmeden evvel sacıma mesela argan yagı surup bı saat beklettım) öyle yıkandm. yıkandıkdan sonrada sacına bunu sıkıp tarakla fön tutup ısıtıyom o ısıyle sacındakı deısıklıgı görucen zaten..
cıddımı dogal olmus:)) ayy cok sevındım. ben hayatımda ılk defa sacımla oynamaya basladıgım ıcın korkuodum biri bişi derse olmadımı ki oldumu ki dıe :))ozaman deneyeyımmı acaba canım ya çok beğendım çok doğal olmuş yaa
kızlar saçlarım suan böyle ama uçlarına renk attırmak istıyorum sizce sarımı attırayım yoksa kızılmı karar veremedım bir türlü hangisi daha güzel olur ?
Eki Görüntüle 884916
olmuş canım bence :)cıddımı dogal olmus:)) ayy cok sevındım. ben hayatımda ılk defa sacımla oynamaya basladıgım ıcın korkuodum biri bişi derse olmadımı ki oldumu ki dıe :))
Kesinlikle sarı olmalı
artık herkes saçını sarıya boyatıyo bence bi değişiklik yap kızıl attır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?