Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızıl yapma bence kadınsı olur ama çok açık olmamak kaydıyla sarımsı tatlı ışıltılar yapabilirsin hoş olur diye düşünüyorum...![]()
Ben genel olarak kızıl saçı beğenmiyorum, bence de sarı yaptır canım daha zarif
kızlar saçlarım suan böyle ama uçlarına renk attırmak istıyorum sizce sarımı attırayım yoksa kızılmı karar veremedım bir türlü hangisi daha güzel olur ?
Eki Görüntüle 884916
Kızıl olmaz..Karamel bakır tonları olur ama kızıl olmaz bu tona..
Benim tavsiyem bu tonunun alt tonlarında bir sarı attırman..Krepe balyaj şeklinde..![]()
çok teşekkur ederımmmm![]()
kızlar saçlarım suan böyle ama uçlarına renk attırmak istıyorum sizce sarımı attırayım yoksa kızılmı karar veremedım bir türlü hangisi daha güzel olur ?
Eki Görüntüle 884916
bende öyle ıstıyorumm:)bu aralar zaten kahverenginin uclarına sarı attırmak cok moda...kızılla kahve pek uymaz ikisi de koyu renk sonucta sarı daha cok yakısırben kuaförde bir kız gördüm öyle boydan aralara değil de uclarına attırmıs o da cok hoş olmus
Rica ederim canım..Bu arada ana tonunu elletme derim..Yani açıcıyla bir işlem yaptırma..Balyajlarını yavaş yavaş açsınlar..en düşük volumle..
pekı ben evde kendım yapsam bu saça uçlarına sarı boyaylamı boyamam gerekır yoksa oryelle açmam mı gerekır bılıomusun canım...
yerınde olsam vısne curugu attırırdım saclarımın ucuna. kızıl sevemıorum ben kumral saclara.snn kıde kumral gbı sanki. yınede sen blırsın.sarıyı pastel tonlarında kullanman hoş gorunebılır. evde kendın yap kuaför sart deıl. hemen bı sonuc ıstemıosun extra blond sac acıcı sprey eczaneye söle depodan getırtıolar onunla ac saclarının uclarını. bı sure karamel kullanırsın sonra yıne sıkarsın uclarına gıt gıt acılır. deısık deısık kullanmıs olursunn. hadı bakalm![]()
bende öyle ıstıyorumm:)
canım ben yarıya kadar değilde sadece ucuna 3 4 parmak kadar istiyorum aynı ıslemmı uygulanır yıne ben kendım yapamazmıyım evde?
o nasıl bışeykı canım yıkadıkça geçıyomu ılk defa duydum da![]()
Yapamazsın..Sadece uçlarını boyayayım derken saçma sapan bir şey çıkar ortaya canım..Tek başına olmaz yani..Hafif uçlarına krepe balyaj attıracaksın..
Eki Görüntüle 884956 boyasız normal hali....
Eki Görüntüle 884973 extra blond sac acıcı sprey kullandıkdan sonrası
pekı ben evde kendım yapsam bu saça uçlarına sarı boyaylamı boyamam gerekır yoksa oryelle açmam mı gerekır bılıomusun canım...