• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçlarımı boyamak istiyorum köpük boyamı tüp boyamı önerirsiniz??

lacivert17

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2010
897
29
298
İstanbul
merhaba kızlar saçlarımı boyamak istiyorum uzun yıllar röfle kullandım yaklaşık 2 yıldır kuaföre koyu kumral boyatıyorum fakat renk bi türlü tutmuyor kızarıyor yeşeriyor akıyor... bu sefer kendim boyamayı istiyorum wella koleston düşünüyorum ilk defa saçımı boyıycam ve hangi marka iyidir köpük mü tüp mü başka çeşitleri varmı hiçbirşey bilmiyorum mutlaka aranızda saçını kendisi boyayanlarınız vardır bana hangi markayı ve nasıl kullanılananı önerirsiniz ??

canım köpük boya (lorealin geçen sene çıkardığı boyadan bahsediyorsan eğer) çok çabuk akıyormuş ve koyu düşüyormuş. aynı zamanda beyazları kapatmada başarısı kötüymüş. tüp boya kullananlar memnun, tabi ki markasına göre. ne kadar bütçe ayırırsın bilemem ama kuaförlerin profesyonel olarak önerdikleri loreal majiral(majirel de olabilir tam hatırlayamadım) annem igora kullanıyor tüp boya, sürekli abdest almasına ve çok beyazı olmasına rağmen akmıyor. ancak annem ayda 2 kere boyuyor saçlarını çünkü çok çabuk uzuyor saçları.

Köpük boyayı aklından bile geçirme. Ben saçlarımı boyamıyorum ancak annemin saçları için kullandık bi kaç kez, bin pişman olduk.:19:

köpük boyalar kesinlikle alakasız çıkıyor
ve fazlasıyla koyulaştırıyor saçı.

sen normal olanından (tüp boya) al.

[h=1][/h]
Köpük boya kullanmadım henüz,kullananlardan da çabuk akmasıyla ilgili bir kaç şey duydum.

Ben Schwarzkopf Palette tüp boya kullanıyorum,6 serisinden kumral boyayabilirsin.

$Wella_Koleston_Sa_Boyas_Seti___60_Koyu_Kumral_en_ucuz_wella_sa___bak__m___koleston_sa___boyas___.jpg 7

kızlar teşekkürederim ben eklentideki rengi düşünüyorum bu orjinal rengimle hemen hemen aynı bi renk sizce nasıl ?? acaba tutar mı resimdeki gibi olur mu bu marka nasıl bi marka offf bıktım artık bu saç sorunlarından benn :2::2:

Eki Görüntüle 549303 7

kızlar teşekkürederim ben eklentideki rengi düşünüyorum bu orjinal rengimle hemen hemen aynı bi renk sizce nasıl ?? acaba tutar mı resimdeki gibi olur mu bu marka nasıl bi marka offf bıktım artık bu saç sorunlarından benn :2::2:

bundan daha koyu düşecektir. şu anki saç renginizi bilmiyorum ama zaten hep kutu üstündeki renkten 1 ton koyu oluyor, malum foto çekerken spot, ışıklandırma hem parlak gösteriyor rengi hem olduğundan açık.

bundan daha koyu düşecektir. şu anki saç renginizi bilmiyorum ama zaten hep kutu üstündeki renkten 1 ton koyu oluyor, malum foto çekerken spot, ışıklandırma hem parlak gösteriyor rengi hem olduğundan açık.

şuanki saçım koyu sarı açık kumral gibi cnm.... bak bunu bilmiyordum öğrenmem iyi oldu bende koyu istiyorum fakat koyu kumrala kadar yani simsiyah olursa çok üzülürüm benim orjinalım resimdeki gibi beren saatin saç rengi gibi tek istediğim bu rengi elde edebilmek ama nedense kuaförler bunu yapamıyor
$beren.jpg

şuanki saçım koyu sarı açık kumral gibi cnm.... bak bunu bilmiyordum öğrenmem iyi oldu bende koyu istiyorum fakat koyu kumrala kadar yani simsiyah olursa çok üzülürüm benim orjinalım resimdeki gibi beren saatin saç rengi gibi tek istediğim bu rengi elde edebilmek ama nedense kuaförler bunu yapamıyor
Eki Görüntüle 549305

kumral simsiyah çıkmaz tabi:1: ama bir de akma durumu var bak. yıkandıkça akacak. koyu olsa bile yıkadıkça o koyuluk gidecek. 2-3 boyamadan sonra tam tonu oturur boyanın.

bencede tüp boya ama ilk kez boyuycaksan kesinlikle birinden yardım al canım yoksa rengarenk dolaşırsın benim ilk zamanlar yaptığım gibi :)

hepinize teşekkürederim kızlar çok yardımcı oldunuz şimdiye kadar hiç saçımı kendim boyamadığım için boyalarla ilgili hiç bilgim yoktu şimdi en azından köpük mü tüp mü hangi markayı almalıyım kaç kez boyamalıyım bunları öğrenmiş oldum hepinize tekrar tekrar teşekkürederim :49::49:

Köpük boya kullanma, koyu çıkar. Kendi kendine boyayarak zaten açık renk elde edemezsin de köpük boya iyice koyulaştırır.

kolestonun köpük boyasını kesinlikle deneme,:19:saç diplerim kabuk kabuk yandı, kepek yaptı,
boyama esnasındaki zift gibi kokusu da cabası aman derimm..
loreal ve palette deneyebilirsin,tüp boyaları da deneyebilirsin..
palettenin koyu kumralını çok kullandım güzel..

kolestonun da kahve serisini kullandım o da iyi kahve konusunda..
ama istediğin ton kumral yani 6 numara..bazı markalarda biraz koyu çıksa da en fazla 10-15 günde,doğal bir renk alır, hiç bir zaman çok koyu siyah gibi olmaz..

Son düzenleme:
kolestonun köpük boyasını kesinlikle deneme,:19:saç diplerim kabuk kabuk yandı, kepek yaptı,
boyama esnasındaki zift gibi kokusu da cabası aman derimm..
loreal ve palette deneyebilirsin,tüp boyaları da deneyebilirsin..
palettenin koyu kumralını çok kullandım güzel..

kolestonun da kahve serisini kullandım o da iyi kahve konusunda..
ama istediğin ton kumral yani 6 numara..bazı markalarda biraz koyu çıksa da en fazla 10-15 günde,doğal bir renk alır, hiç bir zaman çok koyu siyah gibi olmaz..

canım bilgilendirmen için teşekkürederim loreal düşünüyorum bende koyu kumral resimdeki gibi olsun istiyorum kuaförler bi türlü istediğim renge boyamıyor her seferinde koyu sarı çıkıyorum olmaz diyorlar zamanlada saçım kızıla dönüyo iğrenç bi renk oldu kararlıyım bu sefer kendim boyayacağım yeşerme yada kızarma yaparmı bu hazır boyalar peki yoksa seçtiğim boyanın üzerindeki rengi elde edebilirmiyim aman yeşerip kızarmasında off ya nerden bulaştım ki boyaya ne güzel saçlarım vardı :((

hem loreal hem kolestonun köpük boyasını denedim, e iyi hoş kullanım kolaylığı açısından ama çabuk akan ve oturmayan renkler oluyor.
renk tam otursun, akmasın istersen ki diğer türlü boyamanın anlamı yok, tüp boya kullan derim.
paletteden hep memnun kadım tüp boyada. loreal da güzel...

Bütün boya markalarını denedim hemen hemen o yüzden köpük boyayı hiç bi şekilde önermiyorum tutmuyor abuk subuk akıyor filan. Markalara gelince, koleston biraz yıpratıyor ama fena değil, paletteninde çok kalıcı olmadığını düşünüyorum. alix de çok çabuk akıyor. loreal de çok çabuk akıyor, kendi saçımda en iyi tutan ve kalıcı olan voila ve neva color diyebilirim kesinlikle akma problemide pek yaşamadım kızılda bile.

Back