Saç Kesim Şekilleri kızlar saçlarıma bi el atın, fikir verin??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tinimini_hnm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
2.244
2.337
248
kıvırcık saçlarınıza ne tür şekiller veriyorsunuz arkadaşlar?
saçlarım kalın telli gür ve kıvırcık
jöleydi bakımdı yapımdı derken sıkıldım kıvırcığın bakımından ve 3 senedir sürekli düzleştirerek kullanır oldum
ama düzleştirmekte çok yorucu oluyor ve 1,5 saatimi alıyor
kolay pratik bi model uygulayan varmı
böyle hemencecik şekil veren varmı aranızda kıvırcık saçlarına
saçlarım omuz hizasının biraz daha altında
bana pratik olacak nasıl bi kesim nasıl bi şekil
yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
saçlarımın kıvırcık ve düzleştirilmiş halinide ekliym
napcam fikir lütfen?

vallahi benim sırtıma uzanan boyda. yıkıyorum oyle kendi kendine kurumaya bırakıyorum sabahta şekillendirici suruyorum elimi hafif ıslatıp. baska da bişey yapmıyorum. zaten kıvırcık sacın avantajı orda saatlerce ugrasacaksam ne anlamı kalır :) yalnız saçlarınız cok kıvırcık değilse dalgalı kıvırcık arasıysa. dipten baslamıyorsa veya içinde bukleler yoksa hepsi kıvrım halindeyse iyi bir sekillendirici kullanmanız gerekir. cünkü benımkı suruldugu an duruyo sonra ucup gidiyo magicare kullanıyorum.. 2 saat ıcınde kalmıyor.

ayy canım jölelesem bile 1 saat sonra jölesi tamamen kuruyunca çok kabarıyo bonus gibi oluyo
bide hergün yıkayıp jölelemem gerekiyor
ben pratik bişeyler istiyorum
acaba kulak altı kestirsem falan diyorum ama ne model kestiricem onuda bilmiyorum
tek isteğim bu kıvırcık saçlarıma hergün pratik bi biçimde şekil vermek
uğraşmaktan çok yoruldum çünkü (

Benim saçlarımda kıvırcık ve son zamanlarda akşam yıkadıktan sonra 15-20 dakika havluyla bekliyorum suyunu çekiyor sonra tarayıp örüyorum ıslakken, sabah elimle düzeltip Pantene'nin mükemmel bukleler kremini sürüyorum. Ekstra yaptığım tek şey ihtiyaç duyarsam elimi yıkadığımda tekrar üzerinden geçiyorum, tabi bir de sabah uyandığımda mutlaka düzeltiyorum. Şimdiye kadar kabarma sorunu yaşamadım bu kremle ayrıca eğer yıkamazsam 4 güne kadar idare edebiliyor azcık şekil bozukluğu olsa da :18: Bence kıvırcık ve kısa saç işkence olur

pantene kıvırcık saçlar için olan saç kreminden kullanıyorum. gerçekten çok iyi. yıkadıktan sonra tarıyorum hemen sürüyorum. sonra diğer günlere biraz şekli bozuluyor ama bu şeklide değerlendiriyorum.

avon advance techniques styling sürüyorum tepeden sıkıca topuz yapıyorum sonra kurutuyorum kabarıyosa üstüne pantene sürüyorum havası da iniyo hem dalgalı oluyo. bu işlemi saçını yıkadıktan hemen sonrada uygulayabilirsin. bu yöntemle sevdim saçımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…