Kcanlarım aslında benim saçlarım platin sarısıydı ve çok hoşdu yani ben çok beğeniyodum uzundu bidesenağlama sonra ben kuaföre saçlarımın uçlarından biraz aldırmak için gittim ve cani kuaför saçlarımı boynuma kadar kesdi kötükedihüso bende sinirlenip bidaha kuaföre gitmemeye karar verdim biraz dip boyam gelmiçdi bende kolestonun açıkk küllü sarı rengini alıp boyadım ve sonuç tabiki rezalet saçlarım resmen yeşil gibi oldu onu düzeltmek iiçin 1 kutu kumral kapatır diye onu boyadım kapatmadı en sonunda kahveyi bastım saçlaıma ama sonuç tabiki naylon gibi bir saç yanmış yüne benzer saç uzalrı piskolojim bozuldu 2 gün içinde kendimi resmen mahveddim :1no2: bu durumda yapmam gereken şeyler varsa lütfen benle paylaşınn yardımınzı bekliyorummmmm((
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kizlar saçlarim yandi yardim edin napmaliyimm:(:(
- Konu Sahibi hilalce
- Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? M
MeDuSa
Ziyaretçi
arkadaşlar ben evde doğal maskeler yapıp denemek isitiyorum bide uzasın diye çam terebatin aldım onu şampuanıma katıp kullanıcam acaba sizin bildiğiniz doğal maskeler varmı ya kesim benim için son lomalı çünkü saçlarım çok zor uzuyo dün mesela muz ve badem yagını karışdırıp saçlarıma sürdüm ama saçlarım dahada sertleşdi
- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 358
- 32
arkadaşlar düşündümde saçlarımın yanık yerlerini kedirip kendime gerçek doğal saçlardan çıt çıt almak ve saçlarım uzayana kadar onlara devam etmek baktımda çokda hoş duruyorlar ve saça hiç bi zararları yok uzasın deyip beklemekdense çıt çıt iyi fikir :)
Hilalcim benim saclarimda rofleden yandi ama oyle boyle yanma degil koklerden koptu saclarim. Arkadasimin tavsiyesi uzerine stwrberryden darphinin Cream Mask With Shea Butter ( For Dry & Damaged Hair ) ve Volume Shampoo With Gleditschia ( Thin & Dull Hair ) iki aydir her gun kullaniyorum. Saclarimdaki degisimi gercekten gormeni isterdim. Birak yaniklari yilalridr platin sarisi kullanirim hic bu kada parlak ve saglikli saclarim olmamsiti. He unutmadan kurutmaya gecmeden once kerastes in serumunu aklima gelrise suruyorum. Citcita verecegin paralar yerine bunalari kullan derim.. a.s.kaydirigubbakcemile2
defalarca boya işlemi yaptım sacıma ucları yanık ve ıslakken sac uclarım resmen uzayarak kopuyordu 3 gün üst üste zeytinyagla hintyağını birşişede karıştırdım ve sacıma sürdüm 2 saat sonra yıkadım inanılmaz derecede farketti parlak ve canlı durdu hatta sac uzamama da yardım etti 3 günde farkı göreceksin bir dene istersen mükemmel oldu artık boyamaktan korkmuyorum saclarımı
arkadaşlar dün saçımın ucundaki yanıkları kesdirdim saçlarım şu anda çene hizama kadar kısaldı kuaförüm bunlar kesilmeden asla saçların uzamaz dedi sonra 9 tanede 55 cm uzunluğunda gerçek saçlardan çıt çıt aldım 300 ytl verdim ama sanırsam degdi gerçek saçımla birebir uyumlu renk ve hiç belli olmuyor gerçekden saçlarım uzayana kadar bunları kullanmaya karar verdim bu arada şampuanıma çamterepetin ve badem yağı koydum o şekilde kullanıyorum inşallah bir an önce uzar bu çıy çıtlara alışmakda biraz zorlanıcam ama olsun hiç değilse piskolojim biraz olsun yerine geldi:)