mafoldumbenmeraba benim saçlarım kıvırcık ve kahkülüm var çalıştığım için her gün kahkül kısmına önce fön sonrada düzleştirici yapıyodum ama ne zaman olduysa şimdi yapıyorum hepsi ayakta gibi oluyor eskisi gibi yumuşak ve parlak durmuyor düzleştiriciyi sürüyorum kazık gibi ayakta duruyor bi yere yatmıyor sanıyorum yandı durum bu tecrübeli arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
ay nasıl oldu anlamadım her zamanki yaptığım bişey ya uzun süre mi tuttum düzleştiriciyi ne yaptım hiç eskisi gibi olmuyor ya berbat..zaten kısa nasıl kestirecemki
zamanla düzleştirdikçe oluo işte bi süre düzleştrme iztersen uzasn kestr snrada ısıya karşı koruyucu losyonlar felbn var onlardn kullan kırılmasını engeller.
kızlar,çok kuru ve çok yıpranmış saçlar için schwarskopf'un "indola innova" serisinin saç onarım kapsülünü öneriyrm.ürün balık yağı hapı görünümünde.kapsül içinde.bir üründe 10 tane kapsül var sanırım.kullanımı ise şöyle: bir tane kapsülü alıp deliyorsunuz içinden çıkan sıvıyı kuru ya da nemli saç uçlarınıza yediriyorsunuz.saçlarınız ipek gibi oluyr.haftada bir kere yapılıyor.ürünün görünümü: