- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
- Konu Sahibi PatikliPenguen
-
bu saç hiç boyanmamış fotoşopla aynı resmin rengi ile oynanmış gibi geldi bana cildide sapsarı duruyor
bana öyle geldi fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için yanılmışta olabilirim tabi
çikolata kahve üzerine bal rengi yaptırdım yalnız daha yıkanmadı sanırım oturdukça daha belirgin olur yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 325066 Eki Görüntüle 325067
pozun farklı olduğunun farkındayım canım , ben kimseyi itham etmedim bişeyle bana öyle geldi yazdım zaten oraya yanılmışta olabilirim dedim ve konuyu kapattım
bu saç hiç boyanmamış fotoşopla aynı resmin rengi ile oynanmış gibi geldi bana cildide sapsarı duruyor
çikolata kahve üzerine bal rengi yaptırdım yalnız daha yıkanmadı sanırım oturdukça daha belirgin olur yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 325066 Eki Görüntüle 325067
Siz iddiada bulundunuz hanımefendi.
Ve dediğinizide iyi okuyun.
Her neyse tartışmaya girmicem.
İyi günler.
kuzum çok güzel olmuş dün akşam face de nihayet saçlarımda değişiklik yaptım falan yazmıştın
senden beklemiyodum valla saç rengin konusunda çok istikrarlı olduğun için
ama çok süper bi hava katmış
bu resim gerçek değil diyenler içinde söyleyeyim
bizzat yakından tanırım bu hatunu
tamamen gerçek birisidir.
konuyu amacı dışına çekecek paylaşımlar yapılmasa daha şık olurdu
resim gerçek değil falan demedim ama bu forumda bu tür şeylerle çok karşılaşıyoruz onun için bana öyle gibi geldi dedim kimseyide sahre resimle falan suçlamadım nedir derdiniz anlamış değilim kendi fikrimi söyledim eğer yanlışsada yanılmış olabilirim dedim , neyin lafını yapıyoruz hala
nasıl siz fikrinizi söylediniz emin olmadan
ben de fikrimi söyledim tek bi farkla emin olarak
sorun ne bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?