• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçlarım nasıl olmuş?(resimli)

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
208
çikolata kahve üzerine bal rengi yaptırdım yalnız daha yıkanmadı sanırım oturdukça daha belirgin olur yorumlarınızı bekliyorum:23::38:

$Görüntü0219.jpg $Görüntü0220.jpg

Son düzenleme:
Bence çok güzel duruyor.
Aralarda ışıltılarda var gördüğüm kadarıyla..
Bu renk saçınız açılarak boyandı di mi?

Son düzenleme:
bu saç hiç boyanmamış fotoşopla aynı resmin rengi ile oynanmış gibi geldi bana cildide sapsarı duruyor :19:

bana öyle geldi fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için yanılmışta olabilirim tabi :6:

bana öyle geldi fotoğrafçılıkla ilgilendiğim için yanılmışta olabilirim tabi :6:

Fotoğrafçılık hakkında iyi bilgilere sahip olsa idiniz, pozun aynı poz olmadığını anlayabilirdiniz.
Saçın duruşundan.
Biri gündüz çekimi diğeri gece çekimi olabilir.
O yüzden ton farklılığı olabilir.
Bayanı bilip bilmeden böyle itham etmeye hakkınız yok.

pozun farklı olduğunun farkındayım canım , ben kimseyi itham etmedim bişeyle bana öyle geldi yazdım zaten oraya yanılmışta olabilirim dedim ve konuyu kapattım :34:

güle güle kullan:34: sac kesimde güzelmiş :12::12::12:resimde oynama yok ışıklardan farklılık oluyor :34::34::34:
cildi sapsarıda görünmüyor

pozun farklı olduğunun farkındayım canım , ben kimseyi itham etmedim bişeyle bana öyle geldi yazdım zaten oraya yanılmışta olabilirim dedim ve konuyu kapattım :34:

Siz iddiada bulundunuz hanımefendi.
Ve dediğinizide iyi okuyun.

bu saç hiç boyanmamış fotoşopla aynı resmin rengi ile oynanmış gibi geldi bana cildide sapsarı duruyor

Her neyse tartışmaya girmicem.
İyi günler.

kuzum çok güzel olmuş dün akşam face de nihayet saçlarımda değişiklik yaptım falan yazmıştın
senden beklemiyodum valla saç rengin konusunda çok istikrarlı olduğun için
ama çok süper bi hava katmış

bu resim gerçek değil diyenler içinde söyleyeyim
bizzat yakından tanırım bu hatunu
tamamen gerçek birisidir.
konuyu amacı dışına çekecek paylaşımlar yapılmasa daha şık olurdu

kuzum çok güzel olmuş dün akşam face de nihayet saçlarımda değişiklik yaptım falan yazmıştın
senden beklemiyodum valla saç rengin konusunda çok istikrarlı olduğun için
ama çok süper bi hava katmış

bu resim gerçek değil diyenler içinde söyleyeyim
bizzat yakından tanırım bu hatunu
tamamen gerçek birisidir.
konuyu amacı dışına çekecek paylaşımlar yapılmasa daha şık olurdu

resim gerçek değil falan demedim ama bu forumda bu tür şeylerle çok karşılaşıyoruz onun için bana öyle gibi geldi dedim kimseyide sahre resimle falan suçlamadım nedir derdiniz anlamış değilim kendi fikrimi söyledim eğer yanlışsada yanılmış olabilirim dedim , neyin lafını yapıyoruz hala

bu saç hiç boyanmamış fotoşopla aynı resmin rengi ile oynanmış gibi geldi bana cildide sapsarı duruyor :19:

resim gerçek değil falan demedim ama bu forumda bu tür şeylerle çok karşılaşıyoruz onun için bana öyle gibi geldi dedim kimseyide sahre resimle falan suçlamadım nedir derdiniz anlamış değilim kendi fikrimi söyledim eğer yanlışsada yanılmış olabilirim dedim , neyin lafını yapıyoruz hala

nasıl siz fikrinizi söylediniz emin olmadan
ben de fikrimi söyledim tek bi farkla emin olarak
sorun ne bunda:6:

Bu rengi çok beğendimm istediğim renkler arasındaydı

ama saçımdan siyah zor aktığı için yaptıramadım

yıkadıkça daha da oturacaktır hayırlı olsun :)

Beğenmedim hiç rengi.
Ten renginiz de sapsarı görünüyor.
Bütün olarak da hoş durmuyordur herhalde öyle olduğu için.

Back