Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçlarım ile ilgili acil yardıma ihtiyacım var =(

takino

Arda'nin annesi
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
1.709
722
123
35
kızlar merhaba
pazar gününe kadar gayet sarışın ve halinden memnun bir insanken bir anda saçlarımı koyultmaya karar verdim ancak şuan hiç memnun değilim forumda bahsettikleri gibi saçlarımı hergün beyaz sabun ile yıkadım ve çok şükür ki baya akıttım son halimin fotosunu ekliyorum zaten :2::2:
Şimdi tekrar sarıya dönmek istiyorum bu arada 7 8 aydır sürekli röfleliydim 4 ayda bir dip röfle yaptırdım yaklaşık 2 ayda birde saç dibimi açtırdım yani saçlarım baya işlem gördü
şimdi bana tavsiye edebileceğiniz renkler nelerdir röfle yaptıramam biliyorum en azından sarı bir renge boyatıyım diye düşünüyorum tavsiye edeceğiniz renk yada işlemleri sabırsızlıkla bekliyorum

Son düzenleme:
bu arada kızlar belirtmeyi unuttum
cumartesi günü kayınvalidemin misafir günü var oraya gidicem bu saçlarla gitmek istemiyorum
vede çalışıyorum yarın akşam iş çıkışı kuaföre gidicem inşallah halledebilirim

ben saç boyalarında pek anlamam
o yüzden yardımcı olamayacağm
ama çok güzel saçların var onu söylemek istedim
rengi parlaklığı herşeyi çok güzel
ben olsam ellemezdim

canım yaa cevap vermişsin çok teşekkür ederim
bak bu boyatmadan önceki halim dip renklerimi beğenmediğim için boyattım saçlarımı
eski hali çok daha güzeldi

benimde sarı renkler hakkında bi bilgim yok ama şuanda okadar kötü durmuyo bence. tabii eski haliniz daha havalı bi sarı o ayrı :) umarım en kısa zamanda istediğiniz renge kavuşursunuz...

simdiki hali daha önceki halinden daha iyi ama neyse madem degistirmek istiyorsun.
bence kesinlikle düzgün bir kuaföre sor, foruma sorup cok igreeennns bir sonuca varabilirsin benim zamaninda yaptigim gibi

caaanim saclarimi görüntü olarak mahfetmistim. suan öyle duruma geldilerki siyaha boyatiyorum artik renk tutmuyor saclarim 2haftada kahverengine dönüyorum

herneyse, neyseki saclarim cok saglikli ve dayanikliki onlara yaptirdigim iskenceye rahmen gayet saglikli ve isil isil üstelik saclarimda baya uzun, hatta sizinkindende epey uzun.

yalniz bir misafirlik öncesi kuaföre gitme derim, bekledgnden daha kötü birsey cikmasin ortaya

ve inan böyle halide güzel!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…