Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacımı ıkıncı kez actım avuc dolusu dokuldu yardım edın lutfen cok kotuyum :(

bende boyaya boyaya dökülmeyen saçlarımı dökmüştüm zorla :)
kestirdim rahatım şimdi.
ee rengi istediğin gibi oldumu bari??

ben ıkıncıde sarı tonlarında acar sandım ama tam ıstedıgım gıbı olması birazdan sacımı kurutucam resim atıcam canım :)

evet canım bende zyagı badem yagı yaptım hemen dun geceden sabahta yıkadım pesinede ballı maskemı yaptım suan yumusacık şükür ki dokulme durdu . ısırganlı sampuan almayı dusunuyorum ha bıde sımdı okudum da keratınlı maske falan yapsam nasıl olur acaba sacı guclendırıyo dıe duydum yanan kopan dokulen saca iyi gelıyomus inş yapan bırı vardırda yardımcı olur :26:

5 yk kasigi zeytin yagi iki yumurta ve icerisinede 1 yk kasigi bal koy bir saat beklet sonra yika cok iyi geliyor birde elmali sirkeli su dök saclarina yumusacik yapiyor ve parlatiyor benim uyguladiklarim bunlar birde kuaförüm önermisdi sac kurunu sür saclarina bir gece beklet sonra sabah kalkinca iyiice yika saclarini umarim yardimim dokunur.

yumurta balı kesın denıcem canım ama dun de bugun de watsonun ballı maskesıydı, zyagı badem yagı karısımıydı derken dermanım kalmadı,, yrn yapıcam dedıgıni tesekkur ederım ,,,bana kalsa hergun maske yapıyım ısterım ama faydası olsun derken hergun maske yap sonra yıka acaba zararı da olur mu acaba dıe dusunuyorum

zarari olmazda sac alisirsa bir müddet sonra artik etki göstermeyebilir sen yinede en fazla haftada 2 kez yap aslinda haftada bir kez yapsan bile yetiyor yinede sen bilirsin canim

Ben yaptım canım , çok iyi geliyor saçlara , benimde saçlarım orielle açılmıştı ve tarayamıyordum o derece yanmıştı.. Keratin yaptım şu an çok iyi durumdalar maşallah :82:

bence öncelikle doktora baş vurun..dökülme sebepleriniz nelerdir ona göre bir teste girin..yok önleyici şampouam serum animexil bunlar hiç bir faydasını görmsessin parana yazık olur...saçla ilgili sorunlarınız varsa bana ulaşın .....

Ben yaptım canım , çok iyi geliyor saçlara , benimde saçlarım orielle açılmıştı ve tarayamıyordum o derece yanmıştı.. Keratin yaptım şu an çok iyi durumdalar maşallah :82:

nası yaptın canım yaaaaaa :26: ,,, hanı bu duzlestırıcıyle yapılan mı yoksa krem gıbı olan var selectıve o mu ben duzlestırmek ıstemıyorum acıkcası napsam ne onerırsın

benım dokulme problemım yok aslında acıcıdan dolayı oldu bakalım bı sekılde toparlamaya calısıcam tesekkurler

zarari olmazda sac alisirsa bir müddet sonra artik etki göstermeyebilir sen yinede en fazla haftada 2 kez yap aslinda haftada bir kez yapsan bile yetiyor yinede sen bilirsin canim

dogru haklısın canım en ıyısı abartmıyım kas yaparken goz cıkarmıyım bu sefer de

evet tatlım abartmış olursun çünkü hergün bir bakım ve hergün yıkamak

yıkadıkça taradıkça saç gelir eline bi de sürekli daha çok canını sıkarsın

saçda zaten dökülme / kopma olmuş bide hergün yıkayıp zarar verme

3 bakım kürü belirle haftanın belirli günlerine yayıp o şekilde yap bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…