bende boyaya boyaya dökülmeyen saçlarımı dökmüştüm zorla :)
kestirdim rahatım şimdi.
ee rengi istediğin gibi oldumu bari??
canım çok geçmiş olsun , çok üzüldüm.. Saç köklerin muhtemelen açıcıya reaksiyon göstermiştir. Belki açıcının kalitesinden kaynaklı, belki bozuk olabilir ama kesin açıcıdan kaynaklanıyordur canım. Sen saç köklerine bol bol saf zeytinyağı , badem yağı karışımı uygula. Isırgan şampuanı kullan. Bol Bol durula. Saçını ıslakken tarama , hafif nemli iken tara. Onun haricinde saç köklerine sakın krem vs ürün sürme... 1 haftaya azalacaktır dökülmeler..
5 yk kasigi zeytin yagi iki yumurta ve icerisinede 1 yk kasigi bal koy bir saat beklet sonra yika cok iyi geliyor birde elmali sirkeli su dök saclarina yumusacik yapiyor ve parlatiyor benim uyguladiklarim bunlar birde kuaförüm önermisdi sac kurunu sür saclarina bir gece beklet sonra sabah kalkinca iyiice yika saclarini umarim yardimim dokunur.
yumurta balı kesın denıcem canım ama dun de bugun de watsonun ballı maskesıydı, zyagı badem yagı karısımıydı derken dermanım kalmadı,, yrn yapıcam dedıgıni tesekkur ederım ,,,bana kalsa hergun maske yapıyım ısterım ama faydası olsun derken hergun maske yap sonra yıka acaba zararı da olur mu acaba dıe dusunuyorum
evet canım bende zyagı badem yagı yaptım hemen dun geceden sabahta yıkadım pesinede ballı maskemı yaptım suan yumusacık şükür ki dokulme durdu . ısırganlı sampuan almayı dusunuyorum ha bıde sımdı okudum da keratınlı maske falan yapsam nasıl olur acaba sacı guclendırıyo dıe duydum yanan kopan dokulen saca iyi gelıyomus inş yapan bırı vardırda yardımcı olur :26:
Ben yaptım canım , çok iyi geliyor saçlara , benimde saçlarım orielle açılmıştı ve tarayamıyordum o derece yanmıştı.. Keratin yaptım şu an çok iyi durumdalar maşallah :82:
bence öncelikle doktora baş vurun..dökülme sebepleriniz nelerdir ona göre bir teste girin..yok önleyici şampouam serum animexil bunlar hiç bir faydasını görmsessin parana yazık olur...saçla ilgili sorunlarınız varsa bana ulaşın .....
zarari olmazda sac alisirsa bir müddet sonra artik etki göstermeyebilir sen yinede en fazla haftada 2 kez yap aslinda haftada bir kez yapsan bile yetiyor yinede sen bilirsin canim
ısırganı denemeyı dusunuyorum canım cok saol. dokulme durdu en son banyoda o kadar avuc gitti,tararken daha dokulmedı . geceden berı ballı maske yaptım bıkac saat sonra da zyagı badem yagı surup yattım onu yıkadım sımdı ama dokulme yok artık şükür, sonra tekrar ballı maske yaptım suan bekliyorum manyaga bagladım resmendokulme bıttı ama acaba kopma mı oldu yandımı dıe emin degilim . ya bide her gun maske yapsam abartmıs olurmuyum canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?