tatlım bence saç köklerini güçlendirmeye yönelik bakımlar uygula zaten uçlar gittiyse oralara pek çare bulunmuyo kestirmekten başka. En azından köklerini güçlendir ki dökülmeler olmasın. Netten ona yönelik saç maskeleri bakabilirsin.
dıpten dokulmeler oldu yarısından ıtıbaren degıl . acaba yanma oldu mu anlamadım nasıl anlarım yandıgını
canım cok gecmıs olsun ya sacında cokmu tuttun ne yaptın ısırgan otlu sampuanla yıka saclarını guclendırıcı maskeler uygula zeytinyağlı
yanma olduğunda saç bildiğin lastik gibi oluyor.. kaskatı en azından benim öyle olmuştu.. ve malesef zar zor geldi eski haline..
uclarını cektıgın zaman kopuyosa yanmıs demektir öyle birşey varsa kestrmenı onerırım bıraz da olsa bence cokda ustne gtme saclarnın bu tur ıslemler evde değılde uzman tarafndan yapılsa daha ıyı
Saçın dökülmesi, açıcı ile alakalı değildir.
aynı şey benim de voila ile boyadığımda başıma gelmişti. saçımı yıkadığımda bir baktım bir topak şeklinde saçım elimde kalmıştı. nasıl hemen yıkayıp çıktım baktım korkudan ayy çok kötüydüısırgan otlu şampuan veya sarmısaklı şampuan kullanın bence de. geçmiş olsun. inşallah saçınız hemen toparlanır, umarım yanmamıştır. benim saçlarımın dökülmesi sonraki yıkamalarda durmuştu, sizin de inş öyle olur, geçicidir...
aynı anlattıgın gıbı yıkarken bı avuc geldı şok oldum resmen korkudan elim ayagım bosaldı resmen hemen maske yaptım yıkadıktn sonrada bı karısımım var gliserin su badem yagı ve menekse yagı karısımım bı bocada onu sıktım simdilik yumusak nası anlıcam yandıgını onu da bılmıyorum .tresan mı alsam acaba yada onerebılecegın bı marka var mı canım yrn hemen almalıyım
ben otacının ve tresanın ısırgan otlusunu kullanmıştım, tresan biraz kurutuyor saçı, sonrasında illa ki kremlemek gerekiyor. otacının ki ise kurutmuyor o kadar. otacı da tresan da iyi markalar. ikisinden birini alabilirsin canım.
kıyamam canım ya saça bişey oldu mu insan çok üzülüyo zaten sarımsak falan saç dökülmesine çok iyi geliyo diye duymuştum bi araştr istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?