Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacımı ıkıncı kez actım avuc dolusu dokuldu yardım edın lutfen cok kotuyum :(

suspus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
197
0
46
İstanbul
kızlar 3hafta once acmıstım sacımı az once bıdaha actım yıkarken avuc avuc dokuldu hanı normalde gunde 60 tel normal derler ya benım abartısız 200 250 tek dokuldu aglaya aglaya yıkadım resmen tamamı gıtcek dıe odum koptu . sımdı ballı maske yaptım beklıyorum . nasıl bı bakım yapmalıyımartık daha cok dokulur mu sızce yarın öbür gun falan cok kotuyum yardımcı olun lutfen

tatlım bence saç köklerini güçlendirmeye yönelik bakımlar uygula zaten uçlar gittiyse oralara pek çare bulunmuyo kestirmekten başka. En azından köklerini güçlendir ki dökülmeler olmasın. Netten ona yönelik saç maskeleri bakabilirsin.

canım cok gecmıs olsun ya sacında cokmu tuttun ne yaptın ısırgan otlu sampuanla yıka saclarını guclendırıcı maskeler uygula zeytinyağlı

dıpten dokulmeler oldu yarısından ıtıbaren degıl . acaba yanma oldu mu anlamadım nasıl anlarım yandıgını

karanfilde uygulayabilirsin.. hatta kkdada vardı kullanan memnun kalan arkadaşlar.. bir ara bende uyguladım kısa zamanda iyi sonuç alabileceğin bi yöntem.1 kgluluk cam kavonozun içine su ve bir avuş karanfil koy.. güneş görmeyen yerde bir dolap içinde mesela bir gece beklet.. ve iki günde bir saçına uygula..

uclarını cektıgın zaman kopuyosa yanmıs demektir öyle birşey varsa kestrmenı onerırım bıraz da olsa bence cokda ustne gtme saclarnın bu tur ıslemler evde değılde uzman tarafndan yapılsa daha ıyı

dıpten dokulmeler oldu yarısından ıtıbaren degıl . acaba yanma oldu mu anlamadım nasıl anlarım yandıgını

yanma olduğunda saç bildiğin lastik gibi oluyor.. kaskatı en azından benim öyle olmuştu.. ve malesef zar zor geldi eski haline..

canım cok gecmıs olsun ya sacında cokmu tuttun ne yaptın ısırgan otlu sampuanla yıka saclarını guclendırıcı maskeler uygula zeytinyağlı

yok canım cok tutmadım 35 dk falan maske yaptım az once artık 2 gunde bır yapıcam z. yagı sabunum var onuda kullanıcam off canım ya bılmıyorum nası toparlıcam

yanma olduğunda saç bildiğin lastik gibi oluyor.. kaskatı en azından benim öyle olmuştu.. ve malesef zar zor geldi eski haline..

bu watsonun maskesını yaptım suan yumusasık o yuzden yandı mı anlayamadım . kuruyunca daha bı dıkkatlı bakıcam nasıl olmus dıe

uclarını cektıgın zaman kopuyosa yanmıs demektir öyle birşey varsa kestrmenı onerırım bıraz da olsa bence cokda ustne gtme saclarnın bu tur ıslemler evde değılde uzman tarafndan yapılsa daha ıyı

yok artık acmam zaten aman aman . dedıgın gıbı sacımı yıkarken uclardan cektıgımden upuzun saclar yanyana bole tomar seklınde geldı o an dedım bıttıgım an bu andır basladım aglamaya sinirden bıkac gun toparlamaya calısıcam maskelerle . karanfıl tam olarak ne ıse yarıyo acaba

aynı şey benim de voila ile boyadığımda başıma gelmişti. saçımı yıkadığımda bir baktım bir topak şeklinde saçım elimde kalmıştı. nasıl hemen yıkayıp çıktım baktım korkudan ayy çok kötüydü ısırgan otlu şampuan veya sarmısaklı şampuan kullanın bence de. geçmiş olsun. inşallah saçınız hemen toparlanır, umarım yanmamıştır. benim saçlarımın dökülmesi sonraki yıkamalarda durmuştu, sizin de inş öyle olur, geçicidir...

aynı anlattıgın gıbı yıkarken bı avuc geldı şok oldum resmen korkudan elim ayagım bosaldı resmen hemen maske yaptım yıkadıktn sonrada bı karısımım var gliserin su badem yagı ve menekse yagı karısımım bı bocada onu sıktım simdilik yumusak nası anlıcam yandıgını onu da bılmıyorum .tresan mı alsam acaba yada onerebılecegın bı marka var mı canım yrn hemen almalıyım

ben otacının ve tresanın ısırgan otlusunu kullanmıştım, tresan biraz kurutuyor saçı, sonrasında illa ki kremlemek gerekiyor. otacının ki ise kurutmuyor o kadar. otacı da tresan da iyi markalar. ikisinden birini alabilirsin canım.

otacı kullanmıstım bı ara ama delı gıbı kasındırmıstı tresanı denıyım inş iyi gelir . sımdı sacım kurudu makınesiz tabı bıde onla yakmıyım ıyıce dedım eskıden ballı maskeyı yapınca yumusacık olan sacım suan bole bı garıp yumusakla kaskatı arası bıse ayy ben naptım off inş toparlarım bu sampuanla ,, o kadar emek verıp yıllardır uzatmaya calıstım acma hevesımle mahfettim

kıyamam canım ya saça bişey oldu mu insan çok üzülüyo zaten sarımsak falan saç dökülmesine çok iyi geliyo diye duymuştum bi araştr istersen

bende boyaya boyaya dökülmeyen saçlarımı dökmüştüm zorla :)
kestirdim rahatım şimdi.
ee rengi istediğin gibi oldumu bari??

kıyamam canım ya saça bişey oldu mu insan çok üzülüyo zaten sarımsak falan saç dökülmesine çok iyi geliyo diye duymuştum bi araştr istersen

ısırganı denemeyı dusunuyorum canım cok saol. dokulme durdu en son banyoda o kadar avuc gitti,tararken daha dokulmedı . geceden berı ballı maske yaptım bıkac saat sonra da zyagı badem yagı surup yattım onu yıkadım sımdı ama dokulme yok artık şükür, sonra tekrar ballı maske yaptım suan bekliyorum manyaga bagladım resmen dokulme bıttı ama acaba kopma mı oldu yandımı dıe emin degilim . ya bide her gun maske yapsam abartmıs olurmuyum canım ya

canım çok geçmiş olsun , çok üzüldüm.. Saç köklerin muhtemelen açıcıya reaksiyon göstermiştir. Belki açıcının kalitesinden kaynaklı, belki bozuk olabilir ama kesin açıcıdan kaynaklanıyordur canım. Sen saç köklerine bol bol saf zeytinyağı , badem yağı karışımı uygula. Isırgan şampuanı kullan. Bol Bol durula. Saçını ıslakken tarama , hafif nemli iken tara. Onun haricinde saç köklerine sakın krem vs ürün sürme... 1 haftaya azalacaktır dökülmeler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…