Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçımı hangi renge boyayım(resımlı)

bence platin sarı o kaşa göze sırıtır doğal durmaz kızıl tonlar ya da canlı bakırlar olabilir bence sarı tonlarından uzak dur

kafam ıyıce karıstı,ama kızılı bende cok sevıyorum, sarıda kasıma felan sırıtır gıbı geldı ama sarıyı bı kuaforde demıstı,altın kahvede guzel fıkır:44:

kahve tonları bence, kaşlarınıda boyatcaksan eğer sarıda güzel olur

ilk defa birine sarı saç öneriyorum
nedense görür görmez aklımdan sarı geçti ama altın sarı
canlı canlı şööylee :))

resımdkeı renkte guzelmıs,sarıyı merak ettım sımdı nasıl olur dıye:26:

karamel olbilir kaşlarınıda boyatrsın.. bide acık kahve üstüne sarı röfle olabilir esra erolun yeni sac rengi

karamel olbilir kaşlarınıda boyatrsın.. bide acık kahve üstüne sarı röfle olabilir esra erolun yeni sac rengi

esra erolun saç renkelerı cok guzel evet ama tam emın degılım bana gıder mı dıye komık olursa dıye korkuyorm

cnm sen kucuk sırlardakı hevesın eskı fotolarına bak bı..eskıden tam bı esmer olan hatun sımdılerde ekranların en guzel sarısını bence...ona yakıstıysa sanada yakısır :90:

cnm sen kucuk sırlardakı hevesın eskı fotolarına bak bı..eskıden tam bı esmer olan hatun sımdılerde ekranların en guzel sarısını bence...ona yakıstıysa sanada yakısır :90:

evet ya sımdı baktım cok guzel olmus heycanlandım sımdı

bence platin sarı olmaz soluk görünürsün
simdiki sacın yakısmıs belki birkac ton acıgını deneyebilirsin
altın bakır falan sana yakışır diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…