• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar saçımı boyuyacaktım acıcı yetmedi acil bakın

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.087
4.168
173
Kızlar suan saçlarımı açtım ama açıcı yetmedi 2 bucuk sene önce siyah yapmıştım sacımı simdi kahve yapacaktım. Diplere sürmeye yetmedi zar zor uçlara tarakla felan yedirdim anca yetti.dipler zaten kendi rengim açmadan boyayı sürsem tutar dimi? Yoksa yarın tekrar açıcı alıp açayım mı dipleri? Acil :KK43:

Iki üç tane acıcı alın.. garanti olarak.. bu gibi durumlarda.. uçların rengi açıldımı? Dipleri kaç santim koyu renk kaldı?

Iki üç tane acıcı alın.. garanti olarak.. bu gibi durumlarda.. uçların rengi açıldımı? Dipleri kaç santim koyu renk kaldı?
Uçların rengi açıldı yıkadım kuruttum aldığım boyayla boyadım, bi umut diplerede sürdüm bol bol ama hiç bi değişme olmadı. Uclar istediğim renge yakın oldu. Bugün açıcı aldırıp dipleri açıp aynı boyayla boyuycam tekrar:) ama nasıl oluyor anlamadım 2 bucuk senedir boyatmıyorum saçımı, omzumdan belime kadar uzadı ama kahkulumün bile rengi hiç değişmedi ben doğal saçtır diye düşünüyordum

Birde boya sea color çarpıcı bakır bi kutu içinde 2 tüp boya vardı ben birtanesini kullandım . İkisinide mi kullanmam gerekiyo acaba. Şimdi bi kutu boya daha var. 3 tane krem boyam var. Akşam uçlarda sürmeyi düşünüyorum tam oturması için rengin

Back
X