• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçımı boyatıyım mı -Resimli-

nazlihilal

AnneOldumBen
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
1.883
7
158
$S5007422-.jpg Saç rengim nasıl ve boyaya ihtiyacı var mı sizce?
Erkek arkadaşım karamel tonlarında bi renge boyat diyor ama ben hiç istemiyorum :(
Yakışır mı onu da bilmiyorum cesaret edemiyorum...

Eklentiler

• $cats1.jpg
    $cats1.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Kesinlikle boyatma derim çünkü rengi çok hoş sanada çok yakışmış...
Değişiklik istiyorsan sarı-açık kumral tonlarında uçlara veya aralara balyaj attırabilirsin.

Eki Görüntüle 288735 Saç rengim nasıl ve boyaya ihtiyacı var mı sizce?
Erkek arkadaşım karamel tonlarında bi renge boyat diyor ama ben hiç istemiyorum :(
Yakışır mı onu da bilmiyorum cesaret edemiyorum...

Kesinlikle boyama derim , benim şahsi fikrim bu.. doğal saç rengini hiçbir boyayla elde edemezsin ve senin saç rengin çok hoş.. Değişik olarak sadece saç uçlarına balyaj attırabilirsin ama komple boyatma derim ;)

Kesinlikle boyatma derim çünkü rengi çok hoş sanada çok yakışmış...
Değişiklik istiyorsan sarı-açık kumral tonlarında uçlara veya aralara balyaj attırabilirsin.

Kesinlikle boyama derim , benim şahsi fikrim bu.. doğal saç rengini hiçbir boyayla elde edemezsin ve senin saç rengin çok hoş.. Değişik olarak sadece saç uçlarına balyaj attırabilirsin ama komple boyatma derim ;)

Teşekkür ederim kızlar bende beğeniyorum ama dediğiniz gibi değişiklik yapabilirim .Orjinal bi değişiklik olsun istiyorum.Burda araştırdımda krepe balyaj olsa nasıl olur.Böyle aralara ışıltı gibi bi şey istiyorum.

hayır renk guzel ama nasıl bır erkek arkadasmıs bu ya karamel tonuda bılırmıs..benımkı hayatta anlamaz ol seylerden...ılgısı yok dogallıktan yana cunku...bence senın dogal halınde gayet ıyı

hayır renk guzel ama nasıl bır erkek arkadasmıs bu ya karamel tonuda bılırmıs..benımkı hayatta anlamaz ol seylerden...ılgısı yok dogallıktan yana cunku...bence senın dogal halınde gayet ıyı

:)) o her şeyi bilir :1:
Doğallık en güzeli zaten.bende ondan yanayım.:)

Koyu sarı tonlarında krepe baljay yap çok yakışır , sakın boyatma bence rengi çok güzel :nazar:

Back