• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçımı boyadım sızce nasıl?

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.779
398
bugun saçımı boyadım ama pek içime sinmedi :(tekrar sıyaha boyamak da ıstemıyorum daha canlı dursun ıstıyodum ne yapabılırım sızce $01032011142_1.jpg

biraz durabilir canım. değişiklikolsun bnce birazda böyle kullan:)))siyaha boyatırsan dönüşü cok zor bir daha

bugun saçımı boyadım ama pek içime sinmedi :(tekrar sıyaha boyamak da ıstemıyorum daha canlı dursun ıstıyodum ne yapabılırım sızce Eki Görüntüle 444673

bu ne renk canım çok güzel benimde saçım bakır gibi açık değilde koyu bakır alrı rofleydi sonra koyu boyattım şimdi aktı bakır gibi görünüyor bu tarz bir renk istiyorum olmazmı sence

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan ,yüzünden foto göremeyince yorum yapmak çok saçma geliyo bana. çevrendekiler daha iyi bilirler. renk değişimiyle insan başlarda alışamıyo ama sonra gözün alışınca gönül katlanıyo :) genel renk olarak fena değil

kızlar sağolun çok moral verdınız ben renge alıstım herkesınde hosuna gıttı ,fındık kabugu yada acık karamel boyanın adında tam emın degılı kızlar

bu ne renk canım çok güzel benimde saçım bakır gibi açık değilde koyu bakır alrı rofleydi sonra koyu boyattım şimdi aktı bakır gibi görünüyor bu tarz bir renk istiyorum olmazmı sence

bakır aktıktan sonra ne renk cıktı canım bu bıraz küllü bi renk

Back