• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacımı boyadım nasıl yakısmıs mı???resımlı

evinam

seviyorum seni
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
363
0
96
39
Diğer
grnt247.jpg
siyah bugun boyadım..
grnt218.jpg
bu sıyahdan oncekı renk hangısı daha cok yakısıyor...:kedi:

siyah çok yakışmış güle güle kullan

siyah çok yakışmış size güle güle kullanın

benim önceki halimde bakırdı ben de hemen siyaha çevirdim, emin ol siyah çok yakışmış;)

tesekkurler kızlar....esım begenmedı bıraz moralım bozdu bende kendım hemen sıteye attım...kk ıyı bılır dedı...size bıraktımı tesekkurler yorumlar ıcın

canımda bakırda kızıl gıbı akıyor ya bende oyle oldu bılmem sende oluyormuydu..Şeniz

açıkçası okadar akmadı benim tabi biraz aktı ama, kızıl kadar aktığı söylnemez:)ben seviyordum rengimi ama saolsun nişanlım siyah istedi:utangac:şimdi tekrar açmaya uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3

açıkçası okadar akmadı benim tabi biraz aktı ama, kızıl kadar aktığı söylnemez:)ben seviyordum rengimi ama saolsun nişanlım siyah istedi:utangac:şimdi tekrar açmaya uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3

benım esımde sıyahı svmedı...ve bıde hınt kınasıyla yaptım..gerı donus cok zor olur..kaydirigubbakcemile3

benım esımde sıyahı svmedı...ve bıde hınt kınasıyla yaptım..gerı donus cok zor olur..kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3zevkler ve renkler tartışılmıyo:kaydirigubbakcemile3
ama siyah gerçekten çekici oluyo:Dhele bi de eye liner ve kırmızı ruj sürersen:lepi:kaydirigubbakcemile5

Canım siyah yüz hatlarını daha belirginleştirmiş, çok hoş olmuş. Güle güle kullana.s.

Back