canım hangi altın karameli boyadın palette mi? syoss mu??
Gayet güzel olmuş cnm
bu altın karamelmi kızılmı?..çünkü kardeşim geçen ay altın karamele boyattı bu renkle alakası yok..senınkı bildiğin kızıl cnm
palette canım..
son fotolar gece çekildi cnm aslında daha açık evt kızıllık var biraz ama fotodaki gibi deil 2. boyamada otururmuş renk gün ışığında çok daha güzel bakalım 2. boyamayı yapınca nasıl olacak bende onu bekliyorum cnm hımm ben kuaförde boyatmadım bu arada
kaförde saçını boyatmayıp kutudaki resmen aldanıp saçını boyatanları bir türlü anlamam zaten..evet kutudaki resimle aynı ton asla tutmuyor işte!. neden evde kendileri boyarlar anlamam bu arkadaşları..bu dediğim düz siyah ve kızıl tonları hariç tabıkı..diğer tüm tonlar yüzde 80 tutmuyor.
Ben çok beğendim saçınızın rengini çok yakışmış.Palettenin içinden 9 luk oksidanmı çıkıyor?Bende en son geçen hafta garnier 7.0 kumrala boyadım saçımı ama hiç beğenmedim.Çok mat bir kahverengi oldu.Üzerine altın karamel yapmayı düşünüyorum.Benimde saçımı açarmı acaba?Boya boyayı pek açmıyor ama sizin çikolata kahveyi güzel açmış beğendim
renk çok güzelmiş gerçketen ama yakışıp yakışmadıgını bilemicem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?