canım altın parıltılı toffe.. bunun daha koyusu ve kızıllık yok. kahvenin üstüne karamel parıltılar var. çok tatlı bi renk
canım bu rengin üzerine ltın parıltılı toffe boyarsam sence nasıl bi renk oluşur ?koyulaşmasını vede kızıllığın gitmsini istiyorum
canım kızıllık hiç yok, ilk boyadığında bildiğin koyu kahve oluyor, ama yıkadıkça zamanla açılıyor, gittikçe kutudaki rengine benziyor.
benim konumda resmim var. son sayfada bi bak istersen fikrin olur. ''siyahtan sarıya'' diye bi konu açmıştım. ben sarının üstüne boyamıştım, ki sarı saçımda turunculuklar vardı, hepsini kapattı sağ olsun =)
Eki Görüntüle 364182 Eki Görüntüle 364185 tach]
saç rengim çikolata kahveydi.ama uzun yıllar kızıl ve koyu kızıl kullandım onun yansımalarıda vardı.bu hafta altın parıltılı çikolataya boyamıştım ama beğenmedim bugünde altın karamele boyadım aynı rengin tutmasını zaten beklemiyordum ama ne renk olduğunuda kestiremedim sizlerden yorum almak istedim.sanırım hala kızıllık var
ortadaki resim ışıkta çekildi diğerleri cam kenarında..yorum yazın nolurrr :)
canım baktım konuna ve sarışın haline bayıldım valla keşke bi süre öyle kalsaydınson halinde güzel olmuş ama benim istediğimden açık bi renk herhalde bende daha koyu durur boyarsam mutlaka foto koyarım.
bnm saclarım simsiyahtı ve ben bugun gittim aynı bu renge boyattım çok güzel oldular seninkiler kadar olmasada güle güle kullanalım
ayy canım tşk ederim eminim seninkilerde çok güzel olmuştur hernekadar ben benimkileri beğenmesem desende koysana resmini merak ettim güle güle kullan
Eki Görüntüle 373373 Eki Görüntüle 373374 kızlar yıkadıkça daha bi hoşuma gitmeye başladı renk evt kızıla dönük biraz ama 2. boyamada renk dahada güzelleşecek merak edenler için resim yükledim.tabi resimler gece çekildi.
Canım bir dahaki boyamada oksidanı dokuzluk kullan. syoss 6lık veriyor oda koyu renk saçlarda yeterli olmuyor malesef.)
ama böyle bakıncada çokoş bi renk
Çok güzler olmuş canım güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?