Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçımı altın karamele boyadım bi bakın olmuş mu?

çok güzel bir renk valla saçlarımın rengini beğenmesem bende karamelin bir tonunu seçerdim kesin :)

direk tek boyaya boyayınca kızıllık oluyor malesef ben açık sarıyla karıştırığp boyuyorum o kızıllıgı biraz kırıyor hatta dün boyadım baya açık oldu renk ama sarıyı bu sefer 1 tüp yerine 1 bucuk tüp koydum daha iyi oldu

canım altın parıltılı toffe.. bunun daha koyusu ve kızıllık yok. kahvenin üstüne karamel parıltılar var. çok tatlı bi renk

canım altın parıltılı toffe.. bunun daha koyusu ve kızıllık yok. kahvenin üstüne karamel parıltılar var. çok tatlı bi renk

canım bu rengin üzerine ltın parıltılı toffe boyarsam sence nasıl bi renk oluşur ?koyulaşmasını vede kızıllığın gitmsini istiyorum

canım bu rengin üzerine ltın parıltılı toffe boyarsam sence nasıl bi renk oluşur ?koyulaşmasını vede kızıllığın gitmsini istiyorum

canım kızıllık hiç yok, ilk boyadığında bildiğin koyu kahve oluyor, ama yıkadıkça zamanla açılıyor, gittikçe kutudaki rengine benziyor.
benim konumda resmim var. son sayfada bi bak istersen fikrin olur. ''siyahtan sarıya'' diye bi konu açmıştım. ben sarının üstüne boyamıştım, ki sarı saçımda turunculuklar vardı, hepsini kapattı sağ olsun =)

canım baktım konuna ve sarışın haline bayıldım valla keşke bi süre öyle kalsaydın son halinde güzel olmuş ama benim istediğimden açık bi renk herhalde bende daha koyu durur boyarsam mutlaka foto koyarım.

bnm saclarım simsiyahtı ve ben bugun gittim aynı bu renge boyattım çok güzel oldular seninkiler kadar olmasada güle güle kullanalım

ne biliim canım alışamadım işte. ben de dipler gelince bi kere altın karamel denemek istiyorum, sonra da siyaha kendi rengime dönüp 30 yaşına kadar boyatmayasım var

bnm saclarım simsiyahtı ve ben bugun gittim aynı bu renge boyattım çok güzel oldular seninkiler kadar olmasada güle güle kullanalım

ayy canım tşk ederim eminim seninkilerde çok güzel olmuştur hernekadar ben benimkileri beğenmesem de sende koysana resmini merak ettim güle güle kullan

Canım bence tofiye felan girişme.
Dip boyayacağın zaman yine altın karamel al , diplerine sürme kendi saç rengine yani.
Kalan yerlere sür bir on onbeş dakika bekle
Sonra diplere sür tekrar haymala saçını iyice yani karıştır. bir 30 dakikada öyle bekle.
Yani bu sefer altın karamel tutar bence , ilk boyamada rengi alamamış olman normal :)

kızlar yıkadıkça daha bi hoşuma gitmeye başladı renk evt kızıla dönük biraz ama 2. boyamada renk dahada güzelleşecek merak edenler için resim yükledim.tabi resimler gece çekildi.

Son düzenleme:

Canım bir dahaki boyamada oksidanı dokuzluk kullan. syoss 6lık veriyor oda koyu renk saçlarda yeterli olmuyor malesef.)
ama böyle bakıncada çokoş bi renk

bende çikolata kahve saçımı altın karamele boyamıştım 2 ay önce. ilk başlarda pek hoşuma gitmedi. koyu oldu, ama yıkadıkça güzelleşti. bir ay sonra tekrar boyadım istediğim gibi oldu. renk açıldı. şimdi yine dipler geldi tekrar boyamayı düşünüyorum renk oturdukça güzelleşiyor.

aynen yıkadıkça daha bi güzelleşiyor.dip boyam gelsin yine boyuyacağım bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…