• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçımı altın karamele boyadım bi bakın olmuş mu?

candannn

O BENİM DÜNYAMMM
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
473
3
96
Edirne
$SDC13312.jpg $SDC13316.jpg tach]

saç rengim çikolata kahveydi.ama uzun yıllar kızıl ve koyu kızıl kullandım onun yansımalarıda vardı.bu hafta altın parıltılı çikolataya boyamıştım ama beğenmedim bugünde altın karamele boyadım aynı rengin tutmasını zaten beklemiyordum ama ne renk olduğunuda kestiremedim sizlerden yorum almak istedim.sanırım hala kızıllık var :(

ortadaki resim ışıkta çekildi diğerleri cam kenarında..yorum yazın nolurrr :)

Eklentiler

• $SDC13315.jpg
    $SDC13315.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 521
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 364182 Eki Görüntüle 364185 tach]

saç rengim çikolata kahveydi.ama uzun yıllar kızıl ve koyu kızıl kullandım onun yansımalarıda vardı.bu hafta altın parıltılı çikolataya boyamıştım ama beğenmedim bugünde altın karamele boyadım aynı rengin tutmasını zaten beklemiyordum ama ne renk olduğunuda kestiremedim sizlerden yorum almak istedim.sanırım hala kızıllık var :(

ayyy çok güzel olmuş süper sakın kızıllık var felan diye benim gibi değişmeyin o yıkandıkça renk dahada güzelleşiyor süperrrrrrr güle güle kullanın :16:

çok güzel olmuş...
bende mi boyasam bu renge bak şimdi düşürdün aklıma

saçınızın rengi güzel olmuş, yüzünüze gitmiş onu bilmiyorum işte :D güle güle kullanın ..=)

ayy nasıl sevindim şimdi pek içime sinmedi benim aynaya bakıyorum sürekli.kızıllık gidermi zamanla dersiniz aslında istediğim bu rengin biraz koyusuydu bu kadar açılacağını ummuyordum.

bencede çok güzel olmuş ama kırmızılık isdemiyorsan altın parıltılı toffee boyayacakdınız altın parıltılı karamel turuncu gibi durur saçınız koyu olduğu için çok tatlı bir renk olmuş ben beğendim

çoook tşk ederim çok mutlu oldum :emir_bebek:
asıl 2. boyamadan sonra belli olur kuaförler bile yeni boya denediğinde 15 gün arayla 2. boyamayı yapıyorlar ama gerçekten çok güzel insan zor alışıyor böyle yeni denemelere içiniz rahat olsun hem bakın herkes çok beğenmiş:16:

Eki Görüntüle 364182 Eki Görüntüle 364185 tach]

bende saçımı bir ay önce altın karamele boyadım b am brnim saçlarım yarı siyah saçtı bende evde saç açıcıyla açtım önce uçlarda 30 dakika kadar beklettim sonra diplere sürdüm 15 dakikada dipler açıldı fakat siyah olan bölüm kahve kızıl gibi birşey oldu ertesi gün saçımı altın karemelle boyadım ama pek bir değişiklik olmadı :50:malesef şimdi yine saç uçlarını açıp bu defa karemel yada soğan kabuğu gibi bir renk düşünüyorum
senin saçına gelice güzel durmuş kızılı açmadanmı kullandın bu tonu üzerine merak ettim

bende saçımı bir ay önce altın karamele boyadım b am brnim saçlarım yarı siyah saçtı bende evde saç açıcıyla açtım önce uçlarda 30 dakika kadar beklettim sonra diplere sürdüm 15 dakikada dipler açıldı fakat siyah olan bölüm kahve kızıl gibi birşey oldu ertesi gün saçımı altın karemelle boyadım ama pek bir değişiklik olmadı :50:malesef şimdi yine saç uçlarını açıp bu defa karemel yada soğan kabuğu gibi bir renk düşünüyorum
senin saçına gelice güzel durmuş kızılı açmadanmı kullandın bu tonu üzerine merak ettim

kızılım çok akmıştı 4 ay falan akıttım boyamadım.1 hafta öncede altın parıltılı çikolataya boyadım ama çok mat oldu ve o da saçımı açtı 9 luk oksidan vardı içinde.ondada önce uçlarını boyadım yıkamama 10 dk kala dipleri boyadım çünkü insanın kendi saçı hemen açılıyor.öle yani bugün de bu renge boyadım yine 9 luk oksidanla

kızlar üstüne hangi renk boyamalıyım ki hem kızıllığını biraz daha alsın hemde koyu karamel olsun bi akıl verin yaa

bence de çok güzel olmuş candann.güle güle kullan.rengi zamanla daha da oturur.küllü kızıllığı alır ama karamel de olsun istiyorsun.bence bidahakine karamel yada açık kumral hoş olur gibi..

Son düzenleme:
bence de çok güzel olmuş candann.güle güle kullan.rengi zamanla daha da oturur.küllü kızıllığı alır ama karamel de olsun istiyorsun.bence bidahakine karamel yada açık kumral hoş olur gibi..

tşk ederim ben kendime yakıştıramadım evt renk güzel ama sanki biraz daha koyusu daha güzel olacak bana hangi renge boyamam konusunda fikrim yok burdaki kardeş ve ablalarımdan fikir almayı umut ediyorum.

cnm bnce saçında baya bi kızllık war bn kızılı pek sewmem ama olumsuz etkilemek istemiorum seni bide kızıl renklerinden dönmek çok zorr

ilk ve son halini ve yüzünle bir bütün olarak görmediğim için yakışıp yakışmaması konusunda bir şey diyemem fakat saç şeklin ve rengi hoş

bencede harika olmuş bende bu tonları isteyipte tutturamayanlardanııııııııım

Back