canım fotodaki sacın cok guzzel ama siyah boyatma derim geri dönüşü çok zor ama çikolata kahvenin tonları var kızıl ısıltılı fln onlarda sana cok yakısır bence
canım ben de koyu kahve yaptım sarının üstüne saçım maf oldu açma işlemide yapmışlar çok yıpranır saçın çünkü 1 ay sonra siyahtan pişman olup en azından kahve isticeksin ama çok geç olabilir :)Bence siyahtan daha açık bir şeyler boya çikolata kahve olabilir cappucino olabilir bence çok koyultma dedi dersin :)He bir de siyah yaptığında kendi saçın daha açık olduğuı için dipten çıktıkça çok kötü gözüküyor ve hep dipten siyah boyamak zorunda kalırsın...Maaşallah tenin yüzün çok güzel canım :)
senin yerinde olsam çikolata deneyebilirdim.. ten rengin çok hoşmuş..
persislia belki bunun için bana kızabilirsin :çok üzgünüm: ama ben senin saçını photoshopta yaptım biraz =D
Ben genelde saç boyamadan önce saçımı photoshopta boyarım çok doğal duruyor ve öyle karar vererim ne renk yapacağıma umarım biraz fikir vermiş olurum sana ^^
kızıl ve kahverengi uyguladım.bence kahverengi çok hoş oldu sana ve ten rengine de çok uydu ve doğal duruyor =))
]
yok cnm nie kızıyım o kadar ugraşmışsın bide şimdiki saçım karamel kahveye yakın eski saçım siyaha yakn onu herkes begenio die siyah düşünmüştüm sanırım siyah diil ama siyaha yakın bişi yapcam sanırım öle siyah olmayıpta siyaha çok yakın bi renk warmı arkadaşlar şöle soluk mat bi siyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?