• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçıma bir el atarmısınız lütfen(resimli)

persislia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
103
0
96
38
Ankara
kızlar ben bundan 5 ay önce fln saçımı boyatmaya karar werdim karamel istiodum (saçımda koyu kestane bu arada)kuaför ilk boyamda saçımı çok koyu bakır kahve gibi bişi yaptı begenmedim boyandığı tam farkedilmiyodu bile bundan iki hafta önce tekrar başka kuaföre qittim karamel istorum dedim kuaför saçımdaki rengi iki ton fln kussturdu bakır karamel boyadı renk güsel oldu ne çok açık ne çok koyu ama bana hiç yakışmadı ben beyaz tenliyim gören herkes seni soluk göstermiş saçının rengini koyult bence dediler benim içimede sinmedi şahsen makyajsız ruh gibi oldum şimdi bir ay fln bu rengi kullanıp saçımı rengini koyultcam ama siyah boyatmayı düşünorum sizce bir beyaz tenli olarak siyah bana gider mi yada kendi saç rengime yakın bişimi boyatıyım saçımın boyasız fotosunuda eklorum bi bakın yardımcı olun kızlar lütfennnnnnnnn....:)saçım şuanda bu fotografdakinden çok daha uzun

Eklentiler

• $Kopyası Kopyası SNV31473.jpg
    $Kopyası Kopyası SNV31473.jpg
    7,2 KB · Görüntüleme: 77
bence beyaz tenliysen siyahda soluk gösterir. kahve tonları deneyebilirsin eğer soluk gözükmek istemiyorsan =)) hem kahve doğalda durur.
ben ama soluk gözükmeyi seviyorum :D mesela beyaz tenli olup kızılda güzel gider :)

canım fotodaki sacın cok guzzel ama siyah boyatma derim geri dönüşü çok zor ama çikolata kahvenin tonları var kızıl ısıltılı fln onlarda sana cok yakısır bence

Bence siyaha hiç bulaşma tatlım beyaz tenlisin bir de ben yakıştırmııyorum çok beyazlara siyahı yüz iyice ölü gibi duruyo bence sanki beyaz pudra sürmüşsün gibi koyu istiyorsan koyu kestane ya da kestane tonlarına boyatabilirsin

canım ben de koyu kahve yaptım sarının üstüne saçım maf oldu açma işlemide yapmışlar çok yıpranır saçın çünkü 1 ay sonra siyahtan pişman olup en azından kahve isticeksin ama çok geç olabilir :)Bence siyahtan daha açık bir şeyler boya çikolata kahve olabilir cappucino olabilir bence çok koyultma dedi dersin :)He bir de siyah yaptığında kendi saçın daha açık olduğuı için dipten çıktıkça çok kötü gözüküyor ve hep dipten siyah boyamak zorunda kalırsın...Maaşallah tenin yüzün çok güzel canım :)

senin yerinde olsam çikolata deneyebilirdim.. ten rengin çok hoşmuş..

persislia belki bunun için bana kızabilirsin :çok üzgünüm: ama ben senin saçını photoshopta yaptım biraz =D

Ben genelde saç boyamadan önce saçımı photoshopta boyarım çok doğal duruyor ve öyle karar vererim ne renk yapacağıma umarım biraz fikir vermiş olurum sana ^^

kızıl ve kahverengi uyguladım.bence kahverengi çok hoş oldu sana ve ten rengine de çok uydu ve doğal duruyor =))

bu kızıl rengi:
3717.jpg

bu da açık kahverengi =)) (çikolata kahveyede benzemiş :)
3723.jpg

aslında kızılda güzel olmuş sırnaşık şey

canım fotodaki sacın cok guzzel ama siyah boyatma derim geri dönüşü çok zor ama çikolata kahvenin tonları var kızıl ısıltılı fln onlarda sana cok yakısır bence

canım maalesef boyattım bakır karamel saçım şuanda ve baya açık bi renk oldu soluk oldum acaip kimse yakıştırmadı o yüzden koyulaşştırmak istorum ama yinede tşk.ler:D:D

canım ben de koyu kahve yaptım sarının üstüne saçım maf oldu açma işlemide yapmışlar çok yıpranır saçın çünkü 1 ay sonra siyahtan pişman olup en azından kahve isticeksin ama çok geç olabilir :)Bence siyahtan daha açık bir şeyler boya çikolata kahve olabilir cappucino olabilir bence çok koyultma dedi dersin :)He bir de siyah yaptığında kendi saçın daha açık olduğuı için dipten çıktıkça çok kötü gözüküyor ve hep dipten siyah boyamak zorunda kalırsın...Maaşallah tenin yüzün çok güzel canım :)

tşk ederim cnm kaydirigubbakcemile5 sanırım siyahdan kurtulmak zor dedigin gibi ben en iisi siyaha yakın bişiler yaptırıyım koyu kestane koyu kahve gibi zemuszemus

persislia belki bunun için bana kızabilirsin :çok üzgünüm: ama ben senin saçını photoshopta yaptım biraz =D

Ben genelde saç boyamadan önce saçımı photoshopta boyarım çok doğal duruyor ve öyle karar vererim ne renk yapacağıma umarım biraz fikir vermiş olurum sana ^^

kızıl ve kahverengi uyguladım.bence kahverengi çok hoş oldu sana ve ten rengine de çok uydu ve doğal duruyor =))

]

yok cnm nie kızıyım o kadar ugraşmışsın bide şimdiki saçım karamel kahveye yakın eski saçım siyaha yakn onu herkes begenio die siyah düşünmüştüm sanırım siyah diil ama siyaha yakın bişi yapcam sanırım öle siyah olmayıpta siyaha çok yakın bi renk warmı arkadaşlar şöle soluk mat bi siyah:D:D

Back