• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Kızlar,saçım kuru ama neden böyle oluyor ki?

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Küçüklüğümden beri Pantene kullanıyorum ama 2 yıl önce çok kötü saçlarımı dökmeye başlamıştı ben de şampuanımı ve saç kremimi değiştirmekte çare aradım.Elseve'in pembe serisini kullanıyorum,parlaklık için olanını.Saç kremim
de şampuanım da bu serinin ürünü.2 senedir kullanıyordum ve hiçbir sorunum da yoktu ama yaklaşık 2 haftadır sadece
başımın tam tepesindeki bölümde yağlanma olmaya başladı.Saçım normalde kuru,3-4 gün yıkamasam (tabi böyle birşey imkansız her gün duş alırım ben) hiç yağlanmaz normalde.
Şimdi benim saçımın sadece bir bölgesinin diplerinin yağlanmasının nedeni ne acaba?:14:
Saç kremimi de şampuanımı da çok iyi duruluyorum bu arada.

Son düzenleme:
Benimde arada bir başıma geliyor sadece bir yer yıkasam bile geçmiyor yağlı ve yapışkan oluyor sanki, bir şey bulaşmış gibi 1,2 haftaya geçiyor saç derisiyle alakalı bir durum sık sık yıka giderek azalıyor saç kremi de kullanma canım ... :50:

Ben bu durumu bi ara yaşadım ve sıkıntılı bi dönem geçirdim bu yüzden. Yıkanıp çıktığım an öyle oluyordu.. Sarımsaklı bitkisel sampuan kullandım hemen düzeldi.. O günden beri bitkisel şampuan kullanıyorum. stresli olduğum dönemlerde hep oluyordu.. Çok şükür sarımsaklı bitkisel sampuanla geçti. sarımsak saç derisini düzeltiyor. sonradan normal bitkisel sampuanlara geçtim..

Back