Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakızlar saçım bakır altın sarısı bal köpüğü karışımını yapsam nolur?
arkadaşlar saçlarım platın sarı röflelıydı deli gibi gidip bakır yaptırdım ama şimdi biraz daha sarı tonlarda bı saç ıstedıgımden bu sıtede bı sayfada gördüğüm karısımı sacımın rengını akıtmadan direk bakırın üstüne uygulasam tutarmı acaba.ya bu bakırı da tavsıye etmıyorum kımseye cunku yıkkandıkca akıyo ve ılk boyattıgınızdakı o canlılık parlaklık kalmıyo.bide loreal catıng creme serısının bal köpüğünü çok metedıyolar deneyen varmı acaba varsa deneyımlerınınızı hangı rengın ustune fln yaptıklarınızı paylaşırmısınız arkadaşlar.
eğer saçınız sarı tonlarıysa kumraldan daha açıksa;
loreal casting 7.30 bal köpüğü %30 kadar,
koleston tüp 9.3 altın sarısı %70 kadar koyup 1 şişe %9 oksidan koyucaksınız. çok güzel karıştırıp saçınıza yediriceksiniz, çok çok açık sarıysa platin tonlarında bi saç renginiz varsa 7.30 u %40 kadar koyun derim.
eğer saç renginiz kumral tonlarında ise ;
koleston 9.3 altın sarısı % 70
palette 8.65 kahve köğügü %30 aynı şekilde %9 ksidan koyun ve saçınıza iyice yedirerek sürün.
kendı saç rengımıde ekledım arkadaşlar nolur yardım edın ya of kafayı yıcem
canım ben kuaförüm saçını röfleliyken bakır rengine boyamakla hiç iyi etmemişsin onun yerine 7numaranın içine çok az 5.34 yani orta kumral ,az çukulata kahve kariştırıp boyansaydı okadar tatlı bir renk oluyorkı anlatamam ama neyse sen şimdi bakırdan kurtulmak için o dediinboyaları bal köpüğü ve altın sarısını boyarsan bakırın çok az kousu olur yanı pek bışey değışmez bence açık değilde biraz koyu düşün o boyalar yerine çünkü onlar tekrar kızartır biraz kumral tonlarını dene kı kızarmasın o bakırlığı yavaş yavaş atsın 7 orta kumralla içine yarım çikolata koy daha güzel olur
sehime verdiğin bilgiler için sağol ama benım istediğim renk koyu değil forumda dolaşırken şimdi okudum da çoğu kişi benim gibi bakırdan dönmeye calısanlarda yapmış palettenın yogun açıcısıyla saçlarını açıp ddaha sonra istedikleri boyayı surmusler bi problemde olmamış ama ben evde denemeye cesaret edemem aslında benım dip boyam 9 numarayla röflemde platın yapılıodu turuncumsu bi renk olur dedi kuaför oyuzden bakıra boyadı benım istedğim daha açık bi renkti şimdide silerim rengini amaa saçın kopar diyo baştan soylemedı sımdı soyluyo.sence baska bır kuaforde saçımı açtırıp dediğim renge donsemmı ztn saçlarımı toparlayana kadar canım cıktı yağlar şampuanlar bakımlar falan yine aynı seyler olsun da istemıyorum
bide bişey daha sormak istiyorum sana zahmet olmazsa cevaplarsan sevınırım ben yıne sıtede gezerken gordum benım gıbı saçında kızıllık olan bırı sacını hıc acıcıyla acmadan dırek loreal castıng creme serısının bal köpüğü rengıne boyamıs çok da gzel bir renk olmuş ama ben bu boya olaylarından anlamadığım için kendım ıcın emın olamadım suankı sacım resımde var ztn sızce sacımı bende acmadan dırek lorealın amonyaksız boyasıyla balkopüğüne boyasam suankı rengımden daha koyu bır renkmı elde ederım,ilk mesajımda anlattıgım karısımdakı boyayı uygulamam daha mı ımkansız olur ozaman
bana saçını tekrar açtırmak için gelseydin ben açmazdım çünkü saçın kopar bence bu yolu hiç deneme dediğin bal köpüğü rengini boyamak daha mantıklı biraz o rengi bir kaç defa yapıp oturttuktan sonra oarada saçında toparlamış olur daha sonra mademki tekrar röfleli saçına dönmek istiyorsun aralarına
ince ince attırırsın
keşke senı dınleseydım demek ıstemezdım ama gercektende oyle.dayanadım gıttım balyaj yaptırdım ama kuafor saclarımı yarıya kadar yaktı bırazını kestırmek zorunda kaldım ve okadar yogun bır sarı oldumkı suanda yuzumde bembeyaz ztn olu gıbıyım gercekten pişmanım.şuanda tek ıstedıgım bıkaç hafta saclarıma yaglarla fln yogun bakım yapıp çikolata kahveye boyatıp birdaha da kesınlıkle balyajmıs boyaymıs boyle seylere kalkısmamak.bunu sormak ıstıyorum sana kuafor denen bilgisiz kişi saçlarımı komple pakete aldı ve sapsarı,bu rengı çikolata kahveye veya o tonlara nasıl döndurebılırım yardımcı olursa cok sevınırım kuaföre gıtmeden önce hem senden akıl alıp hemde bıraz saçlarımı toparlamak ıstıyorum cvplarsan cok sevınırım
bişey daha söylemek istiyorum sana bu kuaför denen bilgisiz kişi benım yanımda kızının da saçlarını boyadı siyaha yakın bir renk boyadı kızın saçları da balyajlıydı ama balyajlar sadece uçlarda 3 4 parmak fln kalmış olduğu halde sarı balyajlı kısımları grı gıbı bır renk oldu.bende şimdi iyi bir kuaföre gitsem çikolata tonlarında boyatsam bu iğrenç sarıdan kurtulmak için benımde mı gri olur butun kafam bunu cok merak edıyorum çok fazla soru sordum ama cvplarına ıhtıyacım var gerçekten.
canım senin saçlarını tekrar açması zaten büyük bir hata. dediğim gibi ben açmazdım.bizim iş birkere para kazanıp birdefa yapılan bir iş değilki sen işini her zaman düzgün yapki devamı gelsin neyse. senin saçını pakete aldıktan sonra tekrar boyadımı yoksa öylemi bıraktı anlamadım ama o dediğin rengin üstüne çok düşük oksidan volümle yani 10uk gibi hatta bitkisek boyayla çikolata kahveye boyanabilir tabiki bilmiyorum şu anda çokmu kötü çok kötü durum daysa boyayı normal zamanından önce yıkanabilir .ama kumral istersen o rengin üstüne yeşilimsi gri gibi olur. okızında siyahta öyle olmş .olur .birde boyan güzel olması gerekır tabiki kapatması için canım
canım senin saçlarını tekrar açması zaten büyük bir hata. dediğim gibi ben açmazdım.bizim iş birkere para kazanıp birdefa yapılan bir iş değilki sen işini her zaman düzgün yapki devamı gelsin neyse. senin saçını pakete aldıktan sonra tekrar boyadımı yoksa öylemi bıraktı anlamadım ama o dediğin rengin üstüne çok düşük oksidan volümle yani 10uk gibi hatta bitkisek boyayla çikolata kahveye boyanabilir tabiki bilmiyorum şu anda çokmu kötü çok kötü durum daysa boyayı normal zamanından önce yıkanabilir .ama kumral istersen o rengin üstüne yeşilimsi gri gibi olur. okızında siyahta öyle olmş .olur .birde boyan güzel olması gerekır tabiki kapatması için canım
saçımı ılk once komple 9 numaraya fln boyadı bakırlık gıtsın dıe aama turuncumsu bı kızıl oldu sesımı cıkarmadım ustune de saçlarıömı aldı aldı pakete koydu dıger kuaforler gıbı ayırmadı bıle sonrada bı yıkandı kafam bı taraf sarı bı taraf turuncumsu bısey ben bu kafayla dolasmam dıyınce kafamı komple pakete aldı yıkanınca ıgrenc bı renk oldu cıla dıye bişey surdum o da yeşil yaptı kafamı ama suanda aktı allahtan sarı hoş bir sarı 2 hafta oluyo cunku yaptıralı bayagıda bakım yaptım saclarım kendını toparladı bıraz.yazın 2 3 ay yazlıkta oldugum ıcın denız guneş orielli saçı yıpratıyo oyuzden bıranonce kahveye boyatıp kestırıp kendı halıne bırakmak ıstıyorum ama ya akıpta 2. bır boya daha ısterse saçım bundan emın olamadıgım ıcın sana sormustum.çunku sarının ustune bakır yaptıgım zaman ılk banyodan sonra aktı kahvede boyle olurmu acaba ve platın sarı saçlarım komple platın kafam sence hangı marka ve numaryı bana önerırsın
Bu arada saçlarım çok yandı banyodan sonra lastık gibi bir durumda yanı cekıtıkce sünüyo ve kopuyo saçlarım erkek modelı kestırsem ancak toparlar ama ztn omuzlarımda bıraz daha kısalttırcam saçlarımı bob tarzı ıstıyorum.sana yukardakı mesajda kahverengıye boyasam nasıl olur dıye sordum ama bırde saçlarımın yanmıs oldugunu göz önunde bulundurursan sevınırım.
lorealın amonyaksız serısıyle açık karamel yada cıkolata kahveye boyamak ıstıyorum.o renkler cok guzel ve canlı duruyo ama loreal castıng creme serısı benım sacımda etkı edermı
arkadaşlar benim saçımda yıllardır kıpppppppkırmızıydııııı taki geçen haftaya kadar. mecburen açıcıyla açtırdım saçlarımı çok şükür korkunç bişey gelmeden başıma atlattım şuanda kumral ve her yıkamamda bir ton açılıyor fakat ben sarı tonlara daha yakın bi bal köpüğü istiyorum. altın sarısıyla bal köpüğünü karıştırsam sizce nasıl olur?