Yardımcı olucak biri yokmuKızlar herkese merhaba,saçlarımin rengi doğal kahveydi boyasizdi. Loreal Paris in zengin sarı 8.34 nolu boyasıyla boyadım. Koyu bakır oldu. Renk hoşuma gitti fakat dipleri açık ucu daha koyu geldi. Ucunu da açmak istiyorum. Aynı renkten boyasam koyulasir mi yoksa daha açık bir bakır alıp boyasam mi ne dersiniz. Birkaç tık daha açık olsa tam istediğim gibi
Bu renk çok güzelmişMerhaba canım teşekkür ederim şimdiden:) bu renk gibi olsun istiyorum. İçinde kırmızılık barındırmayan turuncu alt tonlu orta koyulukta bir bakır saçlarım doğaldı 8.34 zengin sarı tutmadı çok koyu oldu daha açık mesela 10 numaralara boyasam bu tona ulaşır miyim sence
O tutar canım bakır istiyosan direkt boyaTamam canım ben saçımı 11 numaraya boyayayim umarım açılır duruma görede biraz dinlendirdikten sonra bu renge boyarm ama saclarm çok kuru tek aşamada ulaşabilsem keşke bu renge:) aklıma bişey daha geldi cok acık tarçın bakırı direk boyasam nasıl olur sence
Canım sitesine gir çok fazla seçenek var bu markada gördüğün rengi zemine uygun seçersen bire bir renk veriyor bu marka ben 11.0 9.1 karıştırdım aslında 12.01 yapcaktım kalmamıştı dipler 4 parmak kadar bakır gibi karamel gibiydi daha önce bana yardımcı olan kişi açıcı yerine bu 11 12 leri istediğin boyaya eklersen açar demişti gerçekten açtı ben de şimdi daha donuk küllü bişeyler yapmaya koyuldum bakalımNevocolorun hangi numarasını önerirsin peki bu rengi istiyorum:))
Premium serisi olması lazım serinin adı koyu pembe ambalajlıCanım sitesine gir çok fazla seçenek var bu markada gördüğün rengi zemine uygun seçersen bire bir renk veriyor bu marka ben 11.0 9.1 karıştırdım aslında 12.01 yapcaktım kalmamıştı dipler 4 parmak kadar bakır gibi karamel gibiydi daha önce bana yardımcı olan kişi açıcı yerine bu 11 12 leri istediğin boyaya eklersen açar demişti gerçekten açtı ben de şimdi daha donuk küllü bişeyler yapmaya koyuldum bakalım
Anladım canım hemen renklerine bakiyorum:) ozaman 11 li bir açık sarı ile bakır tonunu karıştırsam istediğim renge ulaşırım. Bişey daha sorcam canım Saçın diplerine uygulamasam olur mu acaba çünkü zaten dipler turuncu tonlu bir bakır uçlar kahve arada çok fark olurmuCanım sitesine gir çok fazla seçenek var bu markada gördüğün rengi zemine uygun seçersen bire bir renk veriyor bu marka ben 11.0 9.1 karıştırdım aslında 12.01 yapcaktım kalmamıştı dipler 4 parmak kadar bakır gibi karamel gibiydi daha önce bana yardımcı olan kişi açıcı yerine bu 11 12 leri istediğin boyaya eklersen açar demişti gerçekten açtı ben de şimdi daha donuk küllü bişeyler yapmaya koyuldum bakalım
Ben şöyle yaptım uçlarımda ombre vardı cila atılıp koyultmuşlardı açıkyerlere kadar sürdüm yarım saat 40 dakika kadar bekledim sonra uçlara sürüp 5 dakika sonra yıkadım bütünleşsin diye sen de rengi bulana kadar böyle yap sonra dip devam edersin kardeşime 8.34 boyamıştık o bakır gibiydi 9.34 olabilir istediğin renkAnladım canım hemen
Anladım canım hemen renklerine bakiyorum:) ozaman 11 li bir açık sarı ile bakır tonunu karıştırsam istediğim renge ulaşırım. Bişey daha sorcam canım Saçın diplerine uygulamasam olur mu acaba çünkü zaten dipler turuncu tonlu bir bakır uçlar kahve arada çok fark olurmu
Tamam canım çok teşekkür ederim:) boyadiktan sonra görsel eklerim buraya:)))Ben şöyle yaptım uçlarımda ombre vardı cila atılıp koyultmuşlardı açıkyerlere kadar sürdüm yarım saat 40 dakika kadar bekledim sonra uçlara sürüp 5 dakika sonra yıkadım bütünleşsin diye sen de rengi bulana kadar böyle yap sonra dip devam edersin kardeşime 8.34 boyamıştık o bakır gibiydi 9.34 olabilir istediğin renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?