- Konu Sahibi gamzekocak
kızlar saçlarımı ilk defa boyıcam. saç rengim koyu kumral kahwe gibide. aslında bazen güneşte aralarında sarılarda çıkabiliyor. yani saçlarım koyu kumral. bazen güneşte kumral oluyor. ama genelde kahve gibi. ilk defa boyıcam saçlarımı bi hafta önce saçımın perçemine ve sadece uçlara koleston küllü kumral 8.1 sürdüm. kutudaki resmle alakasız oldu böyle kızıl gibi saç rengimden biraz açık gibi durdu. ama ben sarı ağırlıklı kumral istiyodum. sapsarıda olmıcak tabiki. yani kısaca şu resmdeki gibi:
3.bp.blogspot.com/_99gr7LIMIsY/ShKaJYeNbSI/AAAAAAAAC7w/2B5fs3uIOEM/s400/giriş.jpg
loreal düşünüyorum yada voila olablr. yada başka bşy ne renk önerirsiniz?? bazıları saçını ilk defa boyıcağın için koleston küllü kumral sür sarı gibi olur diyo amabilmiyorum. resimdekinden daha açık duran renkleride önereblrsiniz. yetrki sarı tonu olsun. kızıl yada turuncu olmasın.
Açık kumral sürsem olurmu yada loreal sarı 9.0 ???
3.bp.blogspot.com/_99gr7LIMIsY/ShKaJYeNbSI/AAAAAAAAC7w/2B5fs3uIOEM/s400/giriş.jpg
loreal düşünüyorum yada voila olablr. yada başka bşy ne renk önerirsiniz?? bazıları saçını ilk defa boyıcağın için koleston küllü kumral sür sarı gibi olur diyo amabilmiyorum. resimdekinden daha açık duran renkleride önereblrsiniz. yetrki sarı tonu olsun. kızıl yada turuncu olmasın.
Açık kumral sürsem olurmu yada loreal sarı 9.0 ???
Son düzenleme: