• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saç rengim hakkında bana fikir verebilirmisiniz?

irvaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
84
3
36
Tokat
Arkadaslar 2 ay önce siyahtan koyu karamele geçmiştim fakat begenmedim tekrardan açık küllü sarı ile boyadım ve böyle bi renk cıktı ortaya... soran herkese bilmiyorum diyorum :) degişik bi renk cıktı ortaya bileniniz varmı bu rengi? güzel mi sizce yoksa biraz daha açık bi renge mi boyamalıyım? ışıkta yada gölgede degisik duruyor garipsedim acıkcası bu rengi..
$CeRènn2668.jpg $CeRènn2653.jpg

Son düzenleme:
rengi göründüğü kadarıyla gayet güzel ama ben modele bayıldım asıl =) kakülü de severim zaten yakışmış gibi görünüo =)

sagolun kızlar yalnız bnm korktugum bişey war. Ben bu sacın üstüne bi küllü acık sarı daha yapsam nasıl olur acaba :/

kullu tonlari seviyorsan kullulerden gidiceksin sen nasil bir ton istiyorsun sari tonu mu kumral mi kahve mi once ona karar ver bence.... sari istiyorsan bir kac kere cok acik kullu sari ile boyarsan anca istedigin tona gelir yavas yavas acarsan sacin cok yipranmaz birden cok yuksek oksidasyonla acarsan cok zarar verir birde asla boya silici kullanma cok fena sac dokuyor... kumrala donsen diplerini kumralla boyasan uc kisimlarina dibine surdugunun iki ton acini surersen yikadikca guzel bir renk cikar sanki balyajlanmis gibi...

kullu tonlari seviyorsan kullulerden gidiceksin sen nasil bir ton istiyorsun sari tonu mu kumral mi kahve mi once ona karar ver bence.... sari istiyorsan bir kac kere cok acik kullu sari ile boyarsan anca istedigin tona gelir yavas yavas acarsan sacin cok yipranmaz birden cok yuksek oksidasyonla acarsan cok zarar verir birde asla boya silici kullanma cok fena sac dokuyor... kumrala donsen diplerini kumralla boyasan uc kisimlarina dibine surdugunun iki ton acini surersen yikadikca guzel bir renk cikar sanki balyajlanmis gibi...

canım ben sarı tonları istiyorum.. ama küllüdende korkuyorum bi kez denedim bidaha denersem nasıl olur bilmiyorum bu sacın üstüne...

kuaför gitsen o hiç beceremiyor zatenn istediğin rengi sen daha kolay elde ediyorsun...

Back