• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kizlar sac rengi secmekte bana yardimci olur musunuz? (RESMIMI EKLEDIM)

delimelek2170

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
970
125
323
Diğer
Merhaba kizlar. Ben saclarimin rengini degistirmek istiyorum,ama bana yakismayan bir sac reng secerim diye korkuyorum.
Bugday tenliyim. Gozlerim koyu kahve. Ten rengimi ve sac rengimi gorerek daha rahat oneride buluna bilmeniz icin asagida resmimi de ekledim. Saclarimi simdiye kadar hic boyamadim, resimde gordugunuz kendi sac rengim. SIZCE BANA HANGI SAC RENGI YAKISIR? (Resimlere tiklayarak buyuk boyutda baka bilirsiniz... )

$DSC03350.JPG

Bu arada, begendiyim sac renglerinden bazilarini da ekliyorum,acaba onlardan her hangi birisi sizce bana yakisirmi ? Resimlerde olmayan bir sac rengini de onere bilirsiniz tabiki...Simdiden tesekkurler...:16:

Eki Görüntüle 462074 $4911026230_a14d23d64c_b.jpg

$jessica20alba208po9-150x150.jpg $Adriana-Lima1.jpg

Son düzenleme:
kesinlikle saç rengini açmalısı. koyu renk senin tenine gitmez. resimlerdeki renkler sana uygun gibi geldi bana fındık kabuğu kahve tonlarıda çok güzel olur.

şu elinde kırmızı çantası olan kadın kim acaba adını biliyo musun?

Bana sorarsan doğal saç rengini hiç bozma derim aralara gölge yada kızıl attırablrsn değişklik olmş olur

Sacimin rengini hic degistirmedim,biraz tarz degisikliyi yapmak istiyorum,yoksa sacimin renginden memnunum,en cok da kocam memnun, ona kalsa 100 yasima kadar boyle kalsin :1:

Son düzenleme:
322 kisiden sadece 4 kisi yorumda bulundu,hadi ama yaa...cokmu zor bir sey istedim sizden,sadece hangi rengin yakisacagini dusunduyunuzu yazmanizi rica ettim?:50:

Bence biraz tenine gözlerine renk katması için bakır tonlarını denemelisin.. Ama tabii ki çok açık olmayan bir bakır,hürrem gibi değil asla :)
loreal radiance feria 7.5 mango ile biraz nevacolor 7.3 ü karıştırabilirsin :)

canım ten rengin açık ve soluk oldugu ıcın kullu tonlardan uzak dur senı daha cok soluk renksız gosterır,sıcak tonlarda mesela balkopugu,kızıl,bakır tonlarının karısımlarından yapılan balyaj uygulaması yasına uygun ve dogal bır hava yaratır .

canım ten rengin açık ve soluk oldugu ıcın kullu tonlardan uzak dur senı daha cok soluk renksız gosterır,sıcak tonlarda mesela balkopugu,kızıl,bakır tonlarının karısımlarından yapılan balyaj uygulaması yasına uygun ve dogal bır hava yaratır .

Seninle ayni fikirdeyim,kullu tonlari seviyorum ama,ten rengim soluk gibi,kullu tonlar bogar diye korkuyorum....:50:

Back