BBD 91-----> 77,3 Kayıtlı Üye 15 Ekim 2008 3.677 6.591 398 2 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BBD #21 elalum84 .!.: ben niye resim göremiyorum Genişletmek için tıkla... canım mesaj sayımdan dolayı konuya ekleyemedim resimleri. albümümde var resimler. herkese açık, profilime baktığın zaman görebilmen gerekir.
elalum84 .!.: ben niye resim göremiyorum Genişletmek için tıkla... canım mesaj sayımdan dolayı konuya ekleyemedim resimleri. albümümde var resimler. herkese açık, profilime baktığın zaman görebilmen gerekir.
BBD 91-----> 77,3 Kayıtlı Üye 15 Ekim 2008 3.677 6.591 398 2 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BBD #22 leylifer31 .!.: ben yeni üye oldum arkadşlar .ama bahsettiginiz rresimleri bulamadım:) çok ta merak ettim yardımcı olurusmunuz? Genişletmek için tıkla... Nickime tıklayıp, profili göster diyorsun. orda saç renklerimi koyduğum bir albüm var. ordan bakıyorsun canım. hoşgeldin bu arada
leylifer31 .!.: ben yeni üye oldum arkadşlar .ama bahsettiginiz rresimleri bulamadım:) çok ta merak ettim yardımcı olurusmunuz? Genişletmek için tıkla... Nickime tıklayıp, profili göster diyorsun. orda saç renklerimi koyduğum bir albüm var. ordan bakıyorsun canım. hoşgeldin bu arada
BBD 91-----> 77,3 Kayıtlı Üye 15 Ekim 2008 3.677 6.591 398 2 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi BBD #23 Michelle .!.: Evet herkes farklı bi rengi beğenmiş, karar vermene hiç yardımcı olamadık ama ben de siyah sevenlerdenim. Ben de kızıl, kahverengi, çikolata kahve fln dönüp dolaşıp yine siyaha geldim :) Hem kullanması çok rahat ya kızıla fln göre. Genişletmek için tıkla... evet kullanması rahat, ben kendime yakıştırıyorum da özellikle makyaj yapınca. Ama sanırım şu kızıl-kahve-bakırımsı beğendiğim rengi deneyeceğim.
Michelle .!.: Evet herkes farklı bi rengi beğenmiş, karar vermene hiç yardımcı olamadık ama ben de siyah sevenlerdenim. Ben de kızıl, kahverengi, çikolata kahve fln dönüp dolaşıp yine siyaha geldim :) Hem kullanması çok rahat ya kızıla fln göre. Genişletmek için tıkla... evet kullanması rahat, ben kendime yakıştırıyorum da özellikle makyaj yapınca. Ama sanırım şu kızıl-kahve-bakırımsı beğendiğim rengi deneyeceğim.