Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar, saç rengi konusunda yardım. Albümde resimler de var. Hangi renge boyamalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi BBD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
Her gören farklı bir renge boyamam gerektiğini söylüyor... koyu açık... kızıl sarı...siyah.... kafam oldukça karıştı.. Albüme hem bugüne kadar kullandığım renkleri hem de istediğim 2 rengin resimlerini ekledim. Herkese açık. Hangi rengin bana daha çok yakışacağını düşündüğünüzü belirtirseniz karar vermem daha kolay olur =) Şimdiden teşekkürler canlar..=)

sarı gibi olan resmin varya cnm o çok yakışmış hatta renk tonu şahane diyebilirim:)

Teşekkür ederim canım, karamelimsi bir ton ama oldukça açıldı. Peki sinem kobalın rengi yakışır mı acaba? yapmazsam içimde kalacak gibi hissediyorum da =)

Seçememekte haklısın gerçekten her rengi kaldırmış yüzün en beğendiğim şu kısa saçlı üstleri kahve altları sarıya yakın renkte olan halin. Bide şu aklını çalan renk 1in baya yakışacağnı düşünyrm çok güzel bir renk

kızıl çok zor bi renk cnm hemen akıyo her hafta farklı birenk kulanıyorum giib oluyo..her kıyafetle güzel durmuyor..bence sarı karamel siyah arasında tercih yap..hepsi yakışmış:)

kumralımsı karamelimsi olan renk çok gitmiş yüzüne. siyah çok karartmış, iki renkli saçlar da hoşuma gitmiyor. kızıla diyecek söz yok, ben de 1 sene kızıl dolaşmıştım ama bakımı inanılmaz zor

bence ya aklınıçelenrenk1 ya da o kumralımsı. başka rengi düşünme tatlım, sinem kobal'ın rengi de güzel ama sana diğerleri daha çok yakışır

Canım o resimde üstler kendi rengimdi, uçlar balyajdı. şu an sarı-karamel tonundaki renk var saşımda biraz uzadı ama o resimdeki görüntüyü elde edebilmem için saçımın bayaaaa uzaması lazım daha =) Renk1'in tam olarak ne renk olduğunu bilen var mı acaba ?

Peki o rengin ne olduğunu biliyor msn ki acaba ? ve evde boyasam kendim yapabilir miyim canım ? Kızıl dediğin gibi bakımı zor ben de 1 yıl kadar kullandım ama yıpratıyor da saçı sürekli boyandığı için

kaslarınız siyah mı ? cok sırıtmıs kızılda zaten kaslarınız..bence size karamel gider.

aslında loreal'ın ürünlerinde buna benzer bi renk gördüğümü hatırlıyorum, ama en iyi sonucu kuaförde alırsın gibime geliyor, riske atma

kaslarınız siyah mı ? cok sırıtmıs kızılda zaten kaslarınız..bence size karamel gider.

eveeet siyaaah... saçlarımdan baya bir koyu. kendi saç rengimde bile koyu duruyordu =) karamel yapınca saçımı bi cesaret tüy sarartıcıyla açtım biraz. şimdi bu renkle sırıtmıyor en azından=)

Bence siyah saç en çok yakışanı olmuş.

zaten siyaha zaafım var açıkçası ben de en çok koyu renklerin yakıştığını düşünüyorum ama saçlarım şu an karamelimsi bir renk. bu kadar açılmışken kafamdaki şu 2 rengi de deniym içimde kalmasın diyorum... Ama zaten kararsızdım, yorumlar karşısında hala kararsızım =)=)

Evet herkes farklı bi rengi beğenmiş, karar vermene hiç yardımcı olamadık ama ben de siyah sevenlerdenim. Ben de kızıl, kahverengi, çikolata kahve fln dönüp dolaşıp yine siyaha geldim :) Hem kullanması çok rahat ya kızıla fln göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…