Saç Şekillendiriciler kızlar saç modeli hakkında yardım

poyrazmurat

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
327
21
318
İstanbul
kızlar ben saçımı kavak yellerindeki mine gibi kestirmek istiyorum yeni sezondaki kısa saçları gibi. fakat saçım düz fakat sık. onun saçındaki dalgaları nasıl yapabilirim acaba maşayla olurmu. pratik bişey olsun istiyorum 10 dk da yapıp çıkayım ayrıca doğal görünsün istiyorum mineninki gibi yani kuaförden çıkmış gibi istemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

cnm maşayla 10 dakikada yapman imkansız maşa meşakatlidir biraz, bence kuru saçını jole ile mıncıklarsan elde edebilirsin kıvırcık havalı saçlar

cvbın için teşekkür ederim cnm ama benim saçlarım düz jöleyle olur mu ki. bir de elidorun saç şekillendirici bakım kremi var yanlış hatırlamıyorsam onunla da olur mu acaba.

kuzucum nasıl bir model düşündüğünü resimle göstersen belki daha fazla yardımcı olabiliriz birde senin saçlarının resmini koyarsan süpr olur daha fazla fikir alırsın bence

hımmm canımcım resim ekleyebilmen için en az 100 mesajın olması yeterli bence sende bir denemelisin çünkü sen 100 mesajı geçmişsin zaten

valla resim yüklemeyi beceremedim kızlar kusura bakmayın bugün kuaför arkadaşım var ona gidicem orda derdimi anlatırım cvp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Canım o saça maşayla dalgalı yapmak çok güzel olur, benim arkadaşım her zman yapar. gayet de pratik, bende yapıyorum :) çok kıvırcık olunca düğüne gidermiş gbi bi hava veriyor. maşayı saçında çok tutmamak şartıyla yaparsan senınde doğal dalgalı saçların olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…