Saç Kesim Şekilleri Kızlar Saç Kesimi Yardımmm !

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

orta uzunlukta saçı ben sevmem o yüzden fikrim ya kısa kestirmen

peki çok teşekkür ederim

rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Son düzenleme:
O kadar güzel bir yüzün var ki her şekilde saç gider yüzüne, daha kısa bir model bile deneyebilirsin, mesela çene hizasında ki, bu gözlerini ve elmacık kemiklerini daha belirgin hale getirecektir.

O kadar güzel bir yüzün var ki her şekilde saç gider yüzüne, daha kısa bir model bile deneyebilirsin, mesela çene hizasında ki, bu gözlerini ve elmacık kemiklerini daha belirgin hale getirecektir.

bugün gidicem kuaföre aslında hiç içimden gelmmiyor kestirmek ama saçlarım gerçekten çooook biçimsiz orta boy bir saç kestirdiğimde toplasam enseme gelir çocuk gibi olurum daha önce omuzlarımda kestirmiştim ve çok olumlu tepkiler aldım hatta hiç uzatma hep böyle kalsın diyenler bile oldu ama şimdi o kadar kısa düşünmüyorum omzumun bi üç parmak altında kestiricem gibi görünüyor teşekkür ederim ayrıca

ama o dediğin modern olmayacak yine çocuk gibi yapacak seni Ya uzun kalsın yani sütyen hizanda yada daha kısa çene hizanda kestir ki, artık liseli olmadığını göster. :)

kızlaaaaar omuz hizamdan 3 parmak altta kestirdim katsız düz şekilde harika oldu çok cici mutlu oldum teşekkür ederim hepinize fotoğraf paylaşıcam birkaç saat içinde

kızlaaaaar omuz hizamdan 3 parmak altta kestirdim katsız düz şekilde harika oldu çok cici mutlu oldum teşekkür ederim hepinize fotoğraf paylaşıcam birkaç saat içinde

saçların ve gözlerin çok güzelmiş.bence daha kısa kestirebilirdin.hayırlı olsun canım saçlarının yeni halini görmek isterim.

çok güzelll kesmediysen eğerrr biraz kısalt ve katlı kesimde yapabilirsin yada biraz kaküllü kullan saçını ama neolur kıyma güzelim şaçlarınaaaaa..

maşallahhh kuzum çiçek gibisinnnnn

Uzun kısa ister kısa uzun ister ah bu saçlardan çektiğimiz. Bence kestirme araya tek olarak kızıl attır veya koyu pembe bir değişiklik olur

Ben kestirdim çok pişmanım
Sadece uçlarından aldır derim kıyma ya.
Çok zor uzuyor baksana aylar yıllar geçiyo.
Saçların çok güzel uzun kalsın bence.

bencede kalsın kestirme..
kızlar bıde saçdan bahsedmısken google açık küllü kumral yazınca bı mılyon renk cıkıo.. acık kllü kumralı bana gosterebılcek km var

Benim kendi saçım küllü kumral. Çok seviyorum külü kurmalı. Tabi boyadım pişmanım hemde çok hemde kestim gitti güzelim saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…