- Konu Sahibi matlacivert
-
Bence tam o aynanın çizgisinin geçtiği yerden kestir eğer kısa kestirmyceksen.Zaten kuaför saçının zayıfladığı yeri söyliycektir ordan dümdüz kestir bence.Eğer sıradan durmasını istemiyosanda önden kat da verdirirsin.Ama kısa kestrirsende sna yakışır bence düz saçlıymışsın zaten
peki çok teşekkür ederim
O kadar güzel bir yüzün var ki her şekilde saç gider yüzüne, daha kısa bir model bile deneyebilirsin, mesela çene hizasında ki, bu gözlerini ve elmacık kemiklerini daha belirgin hale getirecektir.
bugün gidicem kuaföre aslında hiç içimden gelmmiyor kestirmek ama saçlarım gerçekten çooook biçimsiz orta boy bir saç kestirdiğimde toplasam enseme gelir çocuk gibi olurum daha önce omuzlarımda kestirmiştim ve çok olumlu tepkiler aldım hatta hiç uzatma hep böyle kalsın diyenler bile oldu ama şimdi o kadar kısa düşünmüyorum omzumun bi üç parmak altında kestiricem gibi görünüyorteşekkür ederim ayrıca
kızlaaaaar omuz hizamdan 3 parmak altta kestirdim katsız düz şekilde harika oldu çok cici mutlu oldum teşekkür ederim hepinize fotoğraf paylaşıcam birkaç saat içinde
cnm benm sacımda kğllü kumral..Benim kendi saçım küllü kumral. Çok seviyorum külü kurmalı. Tabi boyadım pişmanım hemde çokhemde kestim gitti güzelim saçlarım
cnm benm sacımda kğllü kumral..
:))
açık küllüyu merak edıyorum
gercı ben papatyayla yıkadım sarımsı oldum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?