- Konu Sahibi matlacivert
-
Merhaba kızlar
yaklaşık iki buçuk senedir saçımı kestirmiyorumen son kestirdiğimde arkası kısa önü uzundu bilirsiniz o dönemleri aşk-ı memnu nihal saçı sonra çok uzamadan düzelttirmiştim hizasını böyle kestirdiğimde herkes çok beğenmişti hep öyle kalmasını söylemişlerdi ama ben at kuyruğu topuz vs sevdiğim için saçımı uzattıkça uzattım ve önleri bile belime kadar. uzun dümdüz saçlarım var aşağıda gördüğünüz gibi. iki buçuk senedir kesilmediği için de uçları çok yıprandı annem kestirmemi söylüyor ama ben hiç kıyamıyorum aşağıya foto koyuyorum düz hali kendi hali hiç bir fön vs yok diğeri de dalgalı hali fikriniz olsun diye koyuyorum bi yardım edin kestirmeli miyim ne kadar kestirmeliyim tekrar aynı şekilde omuzlarımda kestirmeli miyim yardımmm
uzunluğu :
düz hali :
dalgalı hali :
şimdilik aklımda şu model var :
önerilerinizi bekliyorum :2:
saçların çok ama çok güzelmiş :) istediğin modelde çok tarz bir model ve sana yakışacağını düşünüyorum :)
bu arada saçların çok güzel ama gereğinden uzun bence :) annene hak veriyorum ve bir ablan olarak kestir diyorum bence hatta cesaretin varsa daha kısada yapabilirsin
Uzun hali de çok güzel bence
Ama illa değişiklik istiyorsan kestirmek istediğin model de hoşmuş.
fotodaki gibi kısa mı kestireyim yoksa ortalarda bir şey mi bilemedim
daha önce omzumda kestirdim ve çok olumlu tepkiler aldım amakıyamıyorum işte asıl kestirmeye yanaşmama nedenim at kuyruğu ve topuz yapamayacak olmamkestir mi diyorsun
Uzunluğu tam ideal daha kısası uzamaz dediğim gibi ben gibi pişman olursun. Bence bu uzunluk gayet güzel:26:
bence kestir : ) yüzünde çok güzel ve yakışacağına eminim
dediğim gibi daha kısa bir modelde olabilir ama saç senin saçın canım ısrarcı olmak istemem.bu arada uzamaması konusu bence kişiden kişiye değişir.saçın boyu ile alakalı değil diye düşünüyorum.
Uzunluğu tam ideal daha kısası uzamaz dediğim gibi ben gibi pişman olursun. Bence bu uzunluk gayet güzel:26:
uzamasında hiç bir problem yok hatta çok hızlı uzadığnı söylüyorlar cesaretimi toplayamıyorum bir de 15 gün sonra üniversiteye başlayacağım o yüzden kötü olmasından da korkuyorum iki yıl önceki hali :
Ben dalgalı halini çok beğendim. Uçlardan biraz kestirebilirsin ama omuz hizası kestirirsen bence pişman olursun.
üniversiteyede başlıyorsun değişiklik olur hayatında yeni bir döneme başlıyorsun bu yeni döneme yeni saçlarınla başlamak iyi olur bence emin ol çok yakışacaktır.
Evet ortalarda olsa yeter. Benim de saçlarım uzundur. Bİr ara bunalıma girip durmadan kestiriyordum. Sonra baktım kestirdikçe kötü oluyorum. Bana kısa yakışmıyor zaten çok pişman olmuştum.
kusura bakma ama arkadaşım bu yorumuna katılmıyorum saçın uzaması kişiden kişiye değişir saçın yapısıyla ilgilidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?