- Konu Sahibi matlacivert
Merhaba kızlar
yaklaşık iki buçuk senedir saçımı kestirmiyorum
en son kestirdiğimde arkası kısa önü uzundu bilirsiniz o dönemleri aşk-ı memnu nihal saçı sonra çok uzamadan düzelttirmiştim hizasını
böyle kestirdiğimde herkes çok beğenmişti hep öyle kalmasını söylemişlerdi ama ben at kuyruğu topuz vs sevdiğim için saçımı uzattıkça uzattım ve önleri bile belime kadar. uzun dümdüz saçlarım var aşağıda gördüğünüz gibi. iki buçuk senedir kesilmediği için de uçları çok yıprandı annem kestirmemi söylüyor ama ben hiç kıyamıyorum
aşağıya foto koyuyorum düz hali kendi hali hiç bir fön vs yok diğeri de dalgalı hali fikriniz olsun diye koyuyorum bi yardım edin kestirmeli miyim ne kadar kestirmeliyim tekrar aynı şekilde omuzlarımda kestirmeli miyim yardımmm ![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
uzunluğu :
düz hali :
dalgalı hali :
şimdilik aklımda şu model var :
önerilerinizi bekliyorum :2:
yaklaşık iki buçuk senedir saçımı kestirmiyorum
![KK55 :KK55: :KK55:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
![KK16 :KK16: :KK16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
uzunluğu :
düz hali :
dalgalı hali :
şimdilik aklımda şu model var :
önerilerinizi bekliyorum :2:
Son düzenleyen: Moderatör: