Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saç açıcı sprey kullananlarr?

454545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
25
0
86
35
İzmir
Merhaba kızlar.Saç acıcı sprey aldım ve 2 kere kullandım adı da extra blond.Saçlarım açık kumral-sarı arası ve doğal rengi.ama uçları biraz daha açılsın istedim.
bazı yerlerde saçları turuncu gibi açtığını okudum.arkadaslarıma soruyorum turuncu degil diyorlar ama ışıkta bana turuncu parlıyor gibi geliyor yada psikolojik olarak mı acaba bilemedim.
Kullanan kızlar var mı yardım lütfen saç rengimi seviyordum cunku papatya suyu gibi acmasını istemiştimm

su john friedanın kimi kullandıgın arkdsm merak ettim bende ama benm sac rengim koyu kumral bende etki edermi acaba bide nasıl kullanılıor?

Extra Blond adı canım.temiz saça sıkıyorum ve 10-15dk kurutma makinesiyle kurutuyorum henüz güneş olmadığı için ama yine etkili oluyor.2-3 gün ara verip tekrar uyguluyosun.
Çok koyu kumral değilse sende de işe yarayabilir

bence onların hepsi kandırmaca içlerinde peroksit var friedanında blonde ürünleride öyle kokusu bile tuaf ya papatya yap bence daha doğal olur

evet papatya daha iyi oluyo canım
Cevap vericek olan yok muu? veya bu turunculuğu akıtabilirmiyim beyaz sabunla falan kızlarr

saçlarını turunculaştırdıysa sabunla falan akmaz canım.
çünkü o turunculuk boya değil açıcının etkisiyle saçının kendi rengi turunculaşmıştır.
yavaş yavaş açtığındandır belki.
açıcılar yüzünden saçta oluşan turunculuklarla uğraşan çok insan var bu forumda.
küllü renklerle dengeleniyo ancak. madem tam açmak değil niyetin normal bi peroksitle de yapabilirsin aynı işlemi
ya da papatya suyuyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…