Rüya Yorumları Kızlar rüyamı yorumlarmısınız...

ayguzl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
59
0
Sevdiğim beni terkettikden sonra hergün rüyamda görüyorum nerdeyse...ama bugün hatırlıyorum gördüğüm rüyayı :))
şöyleki rüyamda annem benim eve geliyormuş hortumla evimi yıkıyormuş o kadarını hatırlıyorum birde bana mail geliyormuş sevdiğim kişiden öyle gördüm sabah kalktım baktım hemen birşey yok :)

birirde şöyle rüya görmüştüm...
Sevdiğim kişinin babası bir gemiyle yük gemisi içinde kaçak yolculuk yaparay geliyormuş bir yerden sonra bende haberini almışım karada bekliyorum akşam güneş batmış gibiydi ay ışığı vardı sonra babası gemiden gizlene gizlene iniyor gemide kırmızı renkteydi denizde mavi değil akşam ay ışıgı rengindeydi öyle yansıyordu...sonra babasını alıyorum arabama koyuyorum evine bırakmaya götürüyordum... Arabada soruyordum babasına baba ne olacak bizim iş diye oda çok tedirgin vaziyetde gemiden çok korkmuştu kacaçk yolculuk yaptığı için öyle tedirgin halde cevap veriyordu bana düzelir düzelir diyordu sorna uyandım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…