Rüya Yorumları kizlar ruyami yorumlarmisiniz cok korktum :(

basbelasiyim

Tüpmideli 🖤
Pro Üye
Anneler Kulübü
30 Ekim 2013
20.229
56.876
Ruyamda benim evimdeyiz ama kiz kardeslerim kucuk hatta benim kucugum( su anda 26 yasinda )henuz 7-8 yasinda evde annem ve kardeslerim oturuyoruz evin icinden tuhaf sesler geliyor ben bakmaya gidiyorum yasli kisa boylu pardesu giyinmis yasli bir teyze karaima cikiyor azrailmis bende kiziyorum sen noye ses yapiyorsun biz korkuyoruz diye uyandigimda cok korkmustum insallah rabbim hayra cikarir

rüyada ölüm azraille olmaz benim bildiğim ama
hayır olsun deyin başta
ikinci olarak da bu rüya olsa olsa sizin stresinizden kaynaklı bilinçaltıdır bence :) korkmayın lütfen..dua edin ...

O azraıl vs degıldı seytanı bı rüya görmüsüsn senı korkutmak istemısler.ayetel kürsi okuyup sadakanı ver ama gercekden durumu olmayanlara verın arkadaslar sadakalarınızı öyle yolda dilenenlere 1 tl atmakla sadaka verılmıs olmuyor öyle bişey yapınkı o kişi sizden kıtap bıle alsa en cok ıstedıgı sey olsunki rabbım onların duasıyla belalardan korusun bızı gercek dualar öylelerınde saklıdır

rüya yorumcusu olarak şeytan seni korkutmak istemiş yada hayatında bir olay bir kargaşa olacak

Nerdeydin canim benim ya buhgüne kadar herkez rüya yorumcusu ariyor burda:)))

hamileyim ve bilğisayarla pek içli dışlı olmak istemedim bebeğimin etkilenmesini istemedim doğuma da 24 günüm kaldı özele mesaj atarsanız fırsat buldukça yorumlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…