- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
Amin canim insallahHayirli düşünün hayirli olsun insallah.
Amin canim insallah
rüyada ölüm azraille olmaz benim bildiğim amaRuyamda benim evimdeyiz ama kiz kardeslerim kucuk hatta benim kucugum( su anda 26 yasinda )henuz 7-8 yasinda evde annem ve kardeslerim oturuyoruz evin icinden tuhaf sesler geliyor ben bakmaya gidiyorum yasli kisa boylu pardesu giyinmis yasli bir teyze karaima cikiyor azrailmisbende kiziyorum sen noye ses yapiyorsun biz korkuyoruz diye uyandigimda cok korkmustum insallah rabbim hayra cikarir
ne güzelmiş anlamı da haha herkes korkar ama demiAyrica ruyada azrail gormek uzun ömür demekmis..
ne güzelmiş anlamı da haha herkes korkar ama demi
Oda olabilir ama korktum iste azrqil olunca tirstimrüyada ölüm azraille olmaz benim bildiğim ama
hayır olsun deyin başta
ikinci olarak da bu rüya olsa olsa sizin stresinizden kaynaklı bilinçaltıdır bence :) korkmayın lütfen..dua edin ...
hehe ben her sabah rüya yorumu okuyorum yawOda olabilir ama korktum iste azrqil olunca tirstim
Himmm yok ben olmektende korkmadim ne isii var diye dusundum Allah korusun kizhehe ben her sabah rüya yorumu okuyorum yaw
ölüm böyle direkt azraille haber verilmez bencearaştır bak
tabi en doğru Allah bilir ama Allah korusun zaten hayır olsun inşallah :)
Ruyamda benim evimdeyiz ama kiz kardeslerim kucuk hatta benim kucugum( su anda 26 yasinda )henuz 7-8 yasinda evde annem ve kardeslerim oturuyoruz evin icinden tuhaf sesler geliyor ben bakmaya gidiyorum yasli kisa boylu pardesu giyinmis yasli bir teyze karaima cikiyor azrailmisbende kiziyorum sen noye ses yapiyorsun biz korkuyoruz diye uyandigimda cok korkmustum insallah rabbim hayra cikarir
gercektenmı :) Seytanın derdı neymıs benımle yahurüya yorumcusu olarak şeytan seni korkutmak istemiş yada hayatında bir olay bir kargaşa olacak
Seytanın görevı sırf senmısın:)))bız insanlara vesvese vermek onun asl görevı oldugu için o her yerde. Malesef.gercektenmı :) Seytanın derdı neymıs benımle yahu
Oyle haklisin ama kavga ediyirdum yendim onu :))Seytanın görevı sırf senmısın:)))bız insanlara vesvese vermek onun asl görevı oldugu için o her yerde. Malesef.
Nerdeydin canim benim ya buhgüne kadar herkez rüya yorumcusu ariyor burda:)))