kızlar rüyamda idrar testi yapıyorum

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
arkadaşlar rüyamda idrar testi yapıyorum cubukta 2 çizgi çıkıyo bide müjde yazıyo bende hamilelik duygusu oluşuyo bide regli olduğumuda gördüm sabah uyandığımda sanki bebişim varmış gibi heycanlandım şuan adetime 2 gün var göğüslerim sızlıyo uçları koyu ve müthiş acıyo ama ara ara belağrım da var reglide olabilirim ve beni ateş basıyo iç ateşim çok fazla özellikle ayaklarım anlamadım gitti şu 2gün geçse nolur ALLAHIM kucaklarımıza yavrularımızı alalım AMİNNNNNNNNNNN

canım inş rüyan doğru çıkar benim rüyalarım hep tersine çıkar bide rüyada kan görmek rüyayı bozar derler ama hadi hayırlısı.

cnmm inşallah hamilesindir ama sakın umutlanma aynı rüyayı 2 ay önce bende gördüm ilk önce idrar testi yaptım negatif çıktı dedim tersi çıkar kesin hamileyim dedim :1no2: ertesi gece adet olduğumu gördüm yine tersi çıkar hamileyim dedim :1no2: sonuç o ay adet olunca çok büyük hayal kırıklığı yaşadımm klava: umarım sen hamilesindir cnmm güzel haberlerini beklioruz ama fazla umutlanma bencee :1hug:

insallah hayra cikar ruyan cnaim benim...galiba bebeginin olmasini cok istiyorsun bu yuzden de ruyana girmis ne diyim Allah en kisa zamanda sana nur topu gibi bir bebek versin insallah...tum isteyenlere versin Rabbim...istemeyenlere degil...

canım inşallah allahım bu heyecanını hevesini boş çıkarmaz anlayabiliyorum seni çoğumuz anlıyoruz aslında....iyi haberlerini bekliyoruz

İnşallah rüyaların gerçek olur canım. İnşallah bebeğin gelir bu ay. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Amin.. :Saruboceq:

Suan bende ruyamda test yaptigimi gordum cok mutluydium iki cizgi cikti inanamadim bi cok yaptim ama genelde goruyorum bole seyler o yuzden ihtimal veremiyorum cunku sonrasi husran oluyor

bende rüyamda idrar testi yapıyorum doktor büyük bir ihtimal hamilesin diyor ama sonucu görmeden uyanıyorum 6 aylık evliyim ve çocuğum olmasını cok istiyorum allah isteyen herkese nasip etsin l..Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…