Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bir yerde okumuştum gunde 3-4 fincan rezene ve 1 fincan ısırgan çayı sütü ve sütün kalitesini artırıyormuş. ben fırsat buldukça bu şekilde içmeye çalışıyorum.
ben zaten 2 kupa tüketiyrum.ama içince hemen etkisini gösteriyor.göğüslerimin sertleştigini hemen hissediyorum.tabi ayrica yaninda bol sıvı.(ayran.su vs)
Bende bitki çaylarının 2 fincandan fazla içilmesinin zararlı olduğunu okumuştum, ama emzirenler için değil normal insanlar içindi bu. Bu nedenle yinede 2 yi geçmeyi düşünmüyorum. Neler içiyorsunuz ki başka, Rezene, ısırgan, humana... başka var mı?
BEN ÇÖREK OTU YAĞI 2-3 DAmla bir fincan sıcak suda katıyorum günde 3 kez içiyorum.anaso rezene humanın çayı. havuç ve dereotu tohumlar hangisini bulursam.kimiyondan de çok fayda gördüm.