How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar resmimi ekledim acil saç rengi tavsiyesi...

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
Kızlar çok acil yardım ve fikir bekliyorum.bu işi yapanlar ya da kendi saçlarını boyayanlar saçımı boyatıcam cmrt günü ve açırmak istiyorum yani karamel tonları düşünüyorum ama bana yakışması konusunda tereddütlerim var yardım ederseniz çok sevinirim.tenim esmer yani bu fotodaki gibi ve hiç makyaj yok kışa doğru biraz daha açılıyorum şimdi malum deniz sonrası tenimiz biraz daha koyuluyor.korkumun sebebi kendime soluk tenli esmermişim gibi geliyorum sizde fikir verirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• $IMG_1164.jpg
    $IMG_1164.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
aslında saçlarının rengi çok güzel teninde normal koyu falan değil yani kışa doğru ten rengin açılsa bile soluk olmayacağını düşünüyorum ben..düşündüğün karamel tonlarıda yakışır bence çünkü her rengi taşıyabilecek bir ten rengine sahipsin..karamel tonları arasına bal rengi gülgeler harika durur die düşünüyorum

esmersen karamel sana yakışmaz ki :)
karamel beyaz tenlilere yakışıyor
soluk görünüyorum diye şikayetçisin
karamel yaparsan saç rengini daha soluk görünürsün
bence sen bakır tonlarını düşün
mesela dore bakır seni açar

terrakota boyamıştı bi arkadaş resmini de koymuştu.bi bak bence sana yakışabilir.
catstdw.jpg

Son düzenleme:
aslında saçlarının rengi çok güzel teninde normal koyu falan değil yani kışa doğru ten rengin açılsa bile soluk olmayacağını düşünüyorum ben..düşündüğün karamel tonlarıda yakışır bence çünkü her rengi taşıyabilecek bir ten rengine sahipsin..karamel tonları arasına bal rengi gülgeler harika durur die düşünüyorum

Teşekkür ederim öncelikli olarak ilgilendiğin için.Saç rengim fena değil ama hep böyleyim bide açık renkleri görünce içim gidiyo çok heveslendim sanırım bi cesaret karamel yaptırıcam kuaförümde sonrasında sarı ışıltılar düşünüyodu üzerine.

esmersen karamel sana yakışmaz ki :)
karamel beyaz tenlilere yakışıyor
soluk görünüyorum diye şikayetçisin
karamel yaparsan saç rengini daha soluk görünürsün
bence sen bakır tonlarını düşün
mesela dore bakır seni açar

yani resimdeki gibiyim işte aksine esmerlere karamel tonlarını çok yakıştırırlar ama cesaret meselesi önce açıkla başlıycam bi olmazsa koyultucaz bakalım teşekkürler ilgilendiğin için...

yok fındık kabuğu daha açık bi renk.koyu karamel de böyle turunculu değil de kızıllı bi renk oluyor.bu rengin numarası 6.74.yani koyu kumal çikolata bakır gibi bişey oluyor açılımı.güzel bi kahverengi gibi geldi bana hatta iki tüp boya aldım bile bu renk bikaç haftaya boyarım.tam bronzlaşmış tene göre bi renk sanki.

yani resimdeki gibiyim işte aksine esmerlere karamel tonlarını çok yakıştırırlar ama cesaret meselesi önce açıkla başlıycam bi olmazsa koyultucaz bakalım teşekkürler ilgilendiğin için...

kimse esmerlere yakışıyor demiyor tatlım

herkes bronz ve melezlere yakıştırıyor :)

kaşlarını napmayı düşnüyorsun? bir-iki ton kırdırırsın artık

kimse esmerlere yakışıyor demiyor tatlım

herkes bronz ve melezlere yakıştırıyor :)

kaşlarını napmayı düşnüyorsun? bir-iki ton kırdırırsın artık

Kaşlarımıda boyatıcam canım yani kaşlarımıda boyatırsam aykırı durmaz diye düşünüyorum.Bakalım tekrar bi kuaförümede danışırım olmazsa anında koyulturum.Gerçi şu da var ben esmermiyim bronzmuyum bilemedim ama daha çok esmere çalıyom sanırm

arkadaşım ben senden daha koyu tenliyim.açık karamele boyatmaya gittim.üstünede platin attı ara ara ..görenler beğeniyo

arkadaşım ben senden daha koyu tenliyim.açık karamele boyatmaya gittim.üstünede platin attı ara ara ..görenler beğeniyo

ya resmini görebilirmiyim yani yüklemesende bana özelden msj atarmısın ama yüzünüde görmem laızm tenini görebilmem için bende gitcem çünkü bugün yarın

canım bence doğal saç rengin çok güzel.karamel seni çok sıradanlaştırı ya böyle kendine has bir havan var ben sevmiyorum koyu tenlilerin açık saç rengi kullanmasını tabi zevk ama bence sana koyu kızıl hoş durur zemuszemus

Back