- 14 Mayıs 2014
- 191
- 57
-
- Konu Sahibi Ruzgargulu0535
Hadi yaa tamam ihmal etmem kan testiniCanim hevesini asla kirmak istemem.ins hamilesindir ama ben daha once iki defa test yaptim.ikiside tipki sizinkisi gibi silikti.hele ilkinde kendimi hamile sandim.havalara uctuk esimle.kan testi sonucunu gorunce husran yasadim resmen.
Lutfen yarin hemen bi kan testine gidin
İNŞALLAH Sizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım en kısa zamandadarısı banada olurmu acaba
Hangi marka test kullandınız hatırlıyor musunuzCanim hevesini asla kirmak istemem.ins hamilesindir ama ben daha once iki defa test yaptim.ikiside tipki sizinkisi gibi silikti.hele ilkinde kendimi hamile sandim.havalara uctuk esimle.kan testi sonucunu gorunce husran yasadim resmen.
Lutfen yarin hemen bi kan testine gidin
Basima geldi ne yazikki.bu yuzden yazma geregi duydum.ama ins hamilesinizdir.Hadi yaa tamam ihmal etmem kan testini
Canim ilkini hic hatirlamiyorum.ama 20 tl lik testlerdendi guya yanlis sonuc vermez diye almistim.digeri ise bebe time di.Hangi marka test kullandınız hatırlıyor musunuz
inşalahh bu seneyi kucağımda bebekle bıtırmek ıstıyorumİNŞALLAH Sizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız canım en kısa zamanda
İstiyormuydun cnm süpriz mi oldu1,5 Yıldır canım çok teşekkür ederim :))
Evet canım istiyordum :))İstiyormuydun cnm süpriz mi oldu
Ahhh ne güzel en hayırlı şekilde alırsın inşşalh kucağına sağlıklı hayırlı evlat olsun güzel bi ömrü olsun bu dünya da güzellikler onu beklesin tadını çıkar hamileliğin canımEvet canım istiyordum :))
Haftayı nasıl bildiniz?yaklaşık 5 haftalık hamilesin , tebrikler :)
çok silik, haftalar ilerledikçe renk koyulaşır...Haftayı nasıl bildiniz?
İnşallah canım beniminşalahh bu seneyi kucağımda bebekle bıtırmek ıstıyorum
Hmm anladım :)çok silik, haftalar ilerledikçe renk koyulaşır...