Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar, Resimdeki Saçımın Üstüne Direkt Sarı Tutar Mı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi DrBune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

DrBune

Ziyaretçi
Merhaba arkdşlar.. Resim ekleyemiyorum, yorum yapıyorum yapıyorum ama 100ü bulmuyor.. Aşağıya eklediğim adresin başına http ekleyip açabilirseniz eğer.. Size sorum olucak..

Sağdaki benim.. Oryalle açıldı.. Karamel diye boyatmıştım ama kimisi bu karamel değil, bakır diyor.. Neyse.. Ben sarı istiyorum.. Saçım zaten yıprandı - yandı, sarı için bi daha oryalle açılırsa kafamda saç kalmaz.. Bu zeminin üstüne direkt sarı eklenirse tutar mı sizce..

Uff yaa.. Ben şimdi bu saçın tamamen oryalinin uzayıp kesimini mi beklicem sarıya dönmem için.. :1no2:

img691.imageshack.us/img691/3411/ackaramel.jpg

saçların çok güzelmiş canım ama boyama ile ilgili bilgim olmadığı için cevap veremeyeceğim :)
senin için saçlarının resmini koyayım buraya (ama istemezsen silerim) -ki topiğine bakanlar resmini daha rahat görsün :)
ackaramel.jpg

çooooookkk sağol arkadaşımmm gerçekten çok teşekkür ederimm :) beğendiğine sevindim cnm.. ama gel gör ki bu kız anlamıyo (ben) ille de sarı sarı :D o kadar uğraşıp olmayınca takıntı haline geldi sanırım

önemli değil canım ne demek :) daha önce de hatırlıyorum senin sarı istediğini :)

direk boyayla tutmaz bence canım

uffffff di mi.. kuaför kuaför gezdim, çoğunluğu yeniden açılması gerektiğini söyledi.. 1-2 tanesi biz açarız bişe olmaz dedi, derhal çıktım ordan.. para göz insanlar..

evetttt o benimm :D sarı takıntısı olan kızz :) arkdşlar en son oryalimden 5 ay geçti.. Kaç ay daha geçerse yeniden oryalle açtırayım ?? illaki o oryalli yerlerinin gitmesini mi beklemeliyim sizce ?_? uuuuuuuf çok sordum.. :(

Canım Bence bi süre bakıma al saçın beslensin kendine gelsin biraz. Sonra röfle yaptır tamamını açtırma en son hali buysa biraz daha açılır hemde zamanla renk

Benim bakırdan saçlarımı sarıya döndürmek için 3 saat oryalde beklettiler. Saç derim yandı yara gibi kabuk bağladı neler çektim bilsen çok dikkatli ol. Güzelim uzun saçlarım kesilmek zorunda kaldı yeni yeni uzuyo dahamafoldumben

ya sac rengin çok güzelmiş bence bekle biraz sacların cok güzell

evet ben de çok beğendim şu anki saç rengini:)

direk sarı tutmaz bence.istediğin tonu yakalayamazsın ki
saçların çok hoş görünüyor, uçları da yıpranmış madem bırak boyan aksın uçlarını da ketirip boyatırsın:)
bence boyatma mahvetme saçını..bu rengi çok hoşmuş ayrıca canm.

rengin çok güzel bence.saçlarında öyle :))sarı için bişey diyemiyeceğim.

tutmaz cnm malesef bekliceksin gibi bendede aynı sorun var yadı güzelim saçlarım :(

5 aydır bekledimm.. neyse biraz daha bekleyeyim o zaman.. yani 1 sene filan beklenicekse beklerim ama , öyle 2-3 sene yapamam ya.. Bekleyemem..

Kızlar şuanda dibim çıktı, aynı renge boyatırsam, sarıya dönebilmem için engel oluşturur muuuu

yorumlarınız için çok teşekkür ederimmmm :)

canim sac rengie bayildim cokl guzel gercekten...bence de sari icin bi 5-6 ay daha bekle...dip boyasini da suan ki kullandigin rengin aynisini al yap...

Sadece diplerini boya canım.Komple boyama.

Ayrıca boşver sarıyı röfleyi.Bu saçlar yüzüne çok yakışmış eğer avatardaki sen ise.Çok güzel:(

gerçekten çok güzel cnm saçların çook beğendimkaydirigubbakcemile5 bence de beklea.s senin takıntın bende de var seni çok iyi anlıyorum ama..insan duramıyo di mi çok kötü bi durum ya sabredememekkaydirigubbakcemile ben palettenin açıcısıyla açtım ilk başlarda pek bi zararını görmedim gibi geldi ama saçlarımın dipleri baya karışıyo ve çok zor açıyorum baya düğümleniyo yani:gitme: hele ki tekrar oryal yaptığında hiç başa çıkamazsın..dip boyanı yap sen boşver şimdilik sarıyızemuszemus

bende bu renkten istiyorum nasıl yapmıştın canım benim şu anda palette kumral 7.0 ile boyalı saçın küçük fotoda bakır büyükte ise karamel duruyor ben 2 sene önce sarı olsun diye açıcıyla açmıştım kendi, saçımın olduğu yerler bu renk olmuştu ama alttaki röfleler koyu sarı oldu

bnm gibii bi dertlii dahaa
şöylee özetleyeyimm sarıydıım karamele boyattım saçımı sonrasında 2 kez kendim boyadım yine ilki güzel bi karameldi 2.sinde renkleri karıştırdım oldummu kızıl bakır bişi eyvahki ne eyvah sarıya dönmek istediim bi ay kadar bekledim kuaföre gittim saçlarıma röfle yaptırdım paketlerden kalanlarıda kendi rengime boyattım ama kuaföründe hakkı var o kadar işleme rağmen hala sağlam ki çok ince tellidir saçlarım =) neticede ben istediğim renge dönebildiim kestirmek zorundada kalmadıım :Saruboceq:
buara özenle dikkat ediyorum saçlarıma haftada 2 kez doğal yağlardan kullanıyorum yaptırırsan sanada tavsiye ederiim 1 kerede bi markanın maskesini kullanıyoruum opuyorumnanaktan

benim de aşırı derecede sarı renk hayranlığım var. 2007de bikez yaptım 3 saat oreyal talihsizliği benim de başıma geldi.ciddi zarar gördü saçlarım ve istediğim renk de olmadı zaten.ilk sarı saç deneyimim kabusla sonuçlanınca 15 gün içinde çikolata kahvesine boyayıp konuyu kapatmıştım.ama şimdi bi saç değişikliği yapmayı düşünüyorum.yine sarı istiyorum ama korkudan karamelle sonuçlanacak sanırım:(((( buarada saç renginiz muhteşem bence renk tonu harika görünüyor:)))

Back