• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar resim var dikkatli bakın lütfenn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oncelikle hassasiyetinden oturu tesekkur ediyorum.
Bu devam ederse yerlesme kanamasi olamaz.
Ustelik baya kirmizi.
Ama benim hamileligimde de normal adet olmustum 3 gun pat diye sonra kesilivermisti.
Takip et
Kendini en iyi kendin bilirsin.

Oncelikle hassasiyetinden oturu tesekkur ediyorum.
Bu devam ederse yerlesme kanamasi olamaz.
Ustelik baya kirmizi.
Ama benim hamileligimde de normal adet olmustum 3 gun pat diye sonra kesilivermisti.
Takip et
Kendini en iyi kendin bilirsin.
Size özel mesaj atabilir miyim

Normal adet kanı sanki geçen ay bende kimyasal gebelik geçirdim koyu kahve ve yoğun sıvı akıyordu kan testi verdiniz mi ? Acaba
Valla canım hem de 6 defa verdim. Suan varsa 7 haftadan fazla olması gerekir ama 2 gün once 0.34tü. Zaten en yüksek değerim 0.42 çıkmıştı.

Benim böyleydi.Tüp bebekle hamile kaldım.Transferin 7.günü hafif kanamam oldu.Parlak kırmızıydı hatta.Dedim olmadı bu iş.Ama çok azdı ve kesildi.Bir daha da olmadı.Önemli olan bence devam edip etmemesi renginden ziyade.

Benim böyleydi.Tüp bebekle hamile kaldım.Transferin 7.günü hafif kanamam oldu.Parlak kırmızıydı hatta.Dedim olmadı bu iş.Ama çok azdı ve kesildi.Bir daha da olmadı.Önemli olan bence devam edip etmemesi renginden ziyade.
4 gün devam etti son günü koyulastı adet sonu gibi. Varsa 7 haftalık veya daja fazla olmalı. 6 defa kan verdim o günden bugune bırakın beşi bire bile yakın cıkmadı ama bir umut yoktur dimi :(

4 gün devam etti son günü koyulastı adet sonu gibi. Varsa 7 haftalık veya daja fazla olmalı. 6 defa kan verdim o günden bugune bırakın beşi bire bile yakın cıkmadı ama bir umut yoktur dimi :KK43:
Üzmek istemem ama malesef.Siz adet olmuşsunuz.Benim 2 defa tuvalette geldi kan peçeteye.Sonra bir daha gelmedi.İnşallah istediğiniz en yakın zamanda Allah size de sağlıklı bir evlat nasip etsin🤲🏻☺️

Üzmek istemem ama malesef.Siz adet olmuşsunuz.Benim 2 defa tuvalette geldi kan peçeteye.Sonra bir daha gelmedi.İnşallah istediğiniz en yakın zamanda Allah size de sağlıklı bir evlat nasip etsin🤲🏻☺️
Sizce yine de idrar testi yapayım mı pazar günü artık net sonuc alırım değil mi

Son düzenleme:
Mart ayının başında zaten uyarılmışsın bu konuda. Böyle paylaşımlar yapma diye ...

mahremiyetin bu kadar da paylaşılması artık iğrençlik kategorisine girmektedir, aile terbiyesinin yoksunluğudur.

Son düzenleme:
Back