kızlar rengi solan siyah pantolon ve gömlekler için ne önerisiniz??

kad_er

ASYA'm hoşgeldin kızım...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
4.888
5
156
İstanbul
kızlar rengi solan siyah pantolon ve gömlekler için ne önerisiniz??aktarlarda satılan boyalar nasıldır acaba,yada kuru temizlemeciye mi versem??

bizimde evdeki neredeyse tüm siyah pant. ve gömlk. renkleri bozuldu . perwool aldım siyahları eski rengine kavuşturuyormuş 1 aydır kullanıyorum hiç bi değişiklik yok

bizimde evdeki neredeyse tüm siyah pant. ve gömlk. renkleri bozuldu . perwool aldım siyahları eski rengine kavuşturuyormuş 1 aydır kullanıyorum hiç bi değişiklik yok

canım perwool,giysilerin rengi solduktan sonra bi işe yaramıyor,,,eski haline getirmiyor,ancak evde boyama yada kuru temizleyicilerde boyatmak lazım sanırım,bende o yüzden konu açtım,bilen,deneyen varsa yardımcı olsun

defalarca deneyen, başarılı sonuçlar alan ve tekstil sektöründe çalışan biri olarak önerim; kullanma etiketinde %100 pamuk yazan bir gömlek,t shirt vb. gibi küçük parçalarla bir deneme yaparak başlaman olacaktır. Çamaşır makinesinde kullanılabilen boyalardan alıp reçetesine göre uygulamalı ve solmanın önüne geçmek için perwool vb. renkleri soldurmayan deterjanlar kullanmalısın. Eğer boyamak istediğin parça sentetik ise profesyonel birinden yardım almanda yarar var. Başka sorun olursa seve seve cevaplayabilirim.

Şimdiden kolay gelsin:93:

makinenin içinemi yoksa deterjan bölmesinemi atıyoruz internette farklı şeyler yazıyo pek anlayamadım.

Perwoll renkleri korumaya yarayan bi deterjandır. Tabi ki deterjan gözüne koyucaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…