Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar rengi solan siyah pantolon ve gömlekler için ne önerisiniz??
bizimde evdeki neredeyse tüm siyah pant. ve gömlk. renkleri bozuldu . perwool aldım siyahları eski rengine kavuşturuyormuş 1 aydır kullanıyorum hiç bi değişiklik yok
bizimde evdeki neredeyse tüm siyah pant. ve gömlk. renkleri bozuldu . perwool aldım siyahları eski rengine kavuşturuyormuş 1 aydır kullanıyorum hiç bi değişiklik yok
canım perwool,giysilerin rengi solduktan sonra bi işe yaramıyor,,,eski haline getirmiyor,ancak evde boyama yada kuru temizleyicilerde boyatmak lazım sanırım,bende o yüzden konu açtım,bilen,deneyen varsa yardımcı olsun
defalarca deneyen, başarılı sonuçlar alan ve tekstil sektöründe çalışan biri olarak önerim; kullanma etiketinde %100 pamuk yazan bir gömlek,t shirt vb. gibi küçük parçalarla bir deneme yaparak başlaman olacaktır. Çamaşır makinesinde kullanılabilen boyalardan alıp reçetesine göre uygulamalı ve solmanın önüne geçmek için perwool vb. renkleri soldurmayan deterjanlar kullanmalısın. Eğer boyamak istediğin parça sentetik ise profesyonel birinden yardım almanda yarar var. Başka sorun olursa seve seve cevaplayabilirim.