Benim yaklaşık 8 gün vardı reglime hiçbir belirtim de yoktu sadece halsizlik vardı öylesine bir deneyim demiştim testim pozitif çıkmıştıMerhabalar reglye 6 gün kala gebelik belli olurmu ?
Benim yaklaşık 8 gün vardı reglime hiçbir belirtim de yoktu sadece halsizlik vardı öylesine bir deneyim demiştim testim pozitif çıkmıştbe
Benim 6 gün var çıkmaz herhalde yapsam bilemedim kiBenim yaklaşık 8 gün vardı reglime hiçbir belirtim de yoktu sadece halsizlik vardı öylesine bir deneyim demiştim testim pozitif çıkmıştı
Bir umut oldunuzBen 6 gün varken öğrenmiştim
Bende de bir umut vardır belki bir deneyecek sabah mi yapsam şimdi fark edermi test .Benim yaklaşık 8 gün vardı reglime hiçbir belirtim de yoktu sadece halsizlik vardı öylesine bir deneyim demiştim testim pozitif çıkmıştı
Belli olmuyor o işte ama bence bekleyin regl gününüz gelsin o zaman yapın ilk idrarinizla yapın ve 6 gün boyunca da stres yapmayın unutmaya çalışın kendinize başka mesguliyetler bulunBenim 6 gün var çıkmaz herhalde yapsam bilemedim ki
İlla yapacaksanız sabah ilk idrarinizla yapın o zaman hormonlar daha belirgin oluyormuşBende de bir umut vardır belki bir deneyecek sabah mi yapsam şimdi fark edermi test .
Çok teşekkür ederimBelli olmuyor o işte ama bence bekleyin regl gününüz gelsin o zaman yapın ilk idrarinizla yapın ve 6 gün boyunca da stres yapmayın unutmaya çalışın kendinize başka mesguliyetler bulun
Benimde 6 gün kala erken gebelik testim çoooook silik çıktı beta verdim 30 çıkmıştıMerhabalar reglye 6 gün kala gebelik belli olurmu ?
Bende yarın bir beta vericem bakalım en iyisi o sanırım suanBenimde 6 gün kala erken gebelik testim çoooook silik çıktı beta verdim 30 çıkmıştı