- 5 Kasım 2023
- 62
- 8
- 28
- Konu Sahibi heratoretto
Kızlar selam, Temmuz ayı benim için çok stresli bir aydı ailevi üzücü yıpratıcı bir dönemden geçtik. Çok istememize rağmen çocuk yapmayı düşünecek ne akıl ne de ruh halindeydik. Zaten 1 ayda 3-4 gün falan birliktelik belki oldu. Son birkaç aydır 3-5 hatta bazen 1 haftaya kadar geç regl oluyordum. Bugün eşimle birliktelikten sonra kasıklarım hafif ağrıdı 5-10 dk kalkmak istemedim. Lavaboya gittiğimde pembe akıntı gördüm. Dedim ki tamam erken oldum heralde. Takip ettim. 2 saat sonra biraz daha yoğunlaştı kırmızıya döndü ama kırmızı ile pembe arası bişey. Hafif ağrımda vardı bu arada belim kaşığım falan. Yoğunlaştığını görünce tamam dedim kesin oldum ama az önce yatmadan önce pedimi değiştireyim dedim baktım rengi hala açık hatta afedersiniz akıntı ile karışıktı. Normalde reglim böyle olmaz yine yoğundu bu arada akıntı azlığında değildi ama normalde daha yoğun geçer regli günlerinde kanamam. Stres kaynaklı bu ay hiç gebelik olacağını düşünmüyorum. Ama şüpheye de düştüm ağrım sancım pek yok şuan normalde ilk iki günüm regli zamanı felç olur önden gelir zaten ağrısı şuan ağrım devam etmiyor gün içinde ara ara hissettirdi yine tabi ama dayanılmaz değildi. Bu ay ilk kez gebelik düşüncesi olmadan birliktelik oldu ya acaba dedim denk mi geldi? Sizce olabilir mi? Başına gelen oldu mu daha önce? Biraz uzun oldu umarım okuyup cevaplayan olur. Şimdiden teşekkür ederim herkese