Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KIZLAR REGL GÜNÜMDE TEST YAPTIM Bİ BAKAR MISINIZ
- Konu Sahibi deniz0209
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Pozitif duruyor canım kan ver istersenKızlar bugün regl günüm ilk idrar değil ama yeni yaptım şimdi bi bakar mısınız regl olmadım
NovaMarkası ne canım
Yarın sabahı mı beklim bıraz sıkışıp yapsam da olur mu acabaÇok silik görüyorum ama ilk idrarla yaparsan daha net çıkabilir
- 1 Ekim 2020
- 1.482
- 970
- 73
- 34
bence yarın sabah yap, garanti olsun. hem varsa beta artar çizgi belirginleşirYarın sabahı mı beklim bıraz sıkışıp yapsam da olur mu acaba
testin varsa sıkışıpta yapabilrisin denemek bedava
Testim var ama ödüm kopuyo inşallah vardır 14 aydır bekliyorum elim ayağım titriyor hemen ilk saniyelerde çıktıbence yarın sabah yap, garanti olsun. hem varsa beta artar çizgi belirginleşir
testin varsa sıkışıpta yapabilrisin denemek bedava
Ben kuruma çizgisine benzettim daha çokÇok silik görüyorum ama ilk idrarla yaparsan daha net çıkabilir
- 1 Ekim 2020
- 1.482
- 970
- 73
- 34
inşallah vardır. sabah yapın o zaman. üzülmemiş olursunuz. ben ilk testte gördüm. çok çok inceTestim var ama ödüm kopuyo inşallah vardır 14 aydır bekliyorum elim ayağım titriyor hemen ilk saniyelerde çıktı
yaparsanız atın yine :)
Atarım çok sağoluninşallah vardır. sabah yapın o zaman. üzülmemiş olursunuz. ben ilk testte gördüm. çok çok ince
yaparsanız atın yine :)
İlk 1-2 dk içinde çıktı ama yinede olabilir miBen kuruma çizgisine benzettim daha çok
İlk 1-2 dk içinde çıktı ama yinede olabilir mi
Sanki var gibi, arkadaslarin dedigi gibi ilk idrarla yapmakta fayda var.
- 12 Mart 2020
- 9.739
- 1
- 20.791
- 298
Erken gebelik testi miKızlar bugün regl günüm ilk idrar değil ama yeni yaptım şimdi bi bakar mısınız regl olmadım
Sanki var gibi ama geç döllenme olabilir mi acaba biraz daha net çıkması gerekirdi adet gününüzde ise
Erken gebelik testiydi bilmiyorum olabilir belki geç döllenmeErken gebelik testi mi
Sanki var gibi ama geç döllenme olabilir mi acaba biraz daha net çıkması gerekirdi adet gününüzde ise
Kızlar benimde durumum aynı gecikmenin 6. Günü kan verdim 1.40 çıktı doktor şüpheli dedi zaten idrar testleri negatif çıkıyor ama bi tanesi silik çizgi çıktı bugün gecikmenin 10. Günü yarın 11 olacak gidip bir daha kan vereceğim bi arkadaşım da 1.20 ile bekleyip 1 hafta sonra öğrenmişti hamile olduğunu geç döllenme olabiliyor umarım vardır dua edin