• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNÜMDE TEST YAPTIM Bİ BAKAR MISINIZ

deniz0209

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
282
70
13
24
Kızlar bugün regl günüm ilk idrar değil ama yeni yaptım şimdi bi bakar mısınız regl olmadım

Eklentiler

• 2494C6A0-10B7-447D-B6A8-D624CDA4D96A.jpeg
    2494C6A0-10B7-447D-B6A8-D624CDA4D96A.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_4289.png
    IMG_4289.png
    312,5 KB · Görüntüleme: 87
Çok silik görüyorum ama ilk idrarla yaparsan daha net çıkabilir

bence yarın sabah yap, garanti olsun. hem varsa beta artar çizgi belirginleşir
testin varsa sıkışıpta yapabilrisin denemek bedava
Testim var ama ödüm kopuyo inşallah vardır 14 aydır bekliyorum elim ayağım titriyor hemen ilk saniyelerde çıktı

Testim var ama ödüm kopuyo inşallah vardır 14 aydır bekliyorum elim ayağım titriyor hemen ilk saniyelerde çıktı
inşallah vardır. sabah yapın o zaman. üzülmemiş olursunuz. ben ilk testte gördüm. çok çok ince
yaparsanız atın yine :)

Kızlar bugün regl günüm ilk idrar değil ama yeni yaptım şimdi bi bakar mısınız regl olmadım
Erken gebelik testi mi
Sanki var gibi ama geç döllenme olabilir mi acaba biraz daha net çıkması gerekirdi adet gününüzde ise

Kızlar benimde durumum aynı gecikmenin 6. Günü kan verdim 1.40 çıktı doktor şüpheli dedi zaten idrar testleri negatif çıkıyor ama bi tanesi silik çizgi çıktı bugün gecikmenin 10. Günü yarın 11 olacak gidip bir daha kan vereceğim bi arkadaşım da 1.20 ile bekleyip 1 hafta sonra öğrenmişti hamile olduğunu geç döllenme olabiliyor umarım vardır dua edin

Back
X