• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

Güzel yorumun için sağol canım inşallah sende arkadaşın gibi güzel haber alırsın .Ben her namazımda kk kulübün deki anne olmak isteyen herkese dua ediyorum inşallah bu ay senin de yüzün güler❤
Teşekkür ederim Allah isteyenlerin kucaklarını bos bırakmasın. Haketmeyen okadar anne varki ben şasip kaliyorum ama iste yapacak birsey yok .)) 🥰🥰

Teşekkür ederim Allah isteyenlerin kucaklarını bos bırakmasın. Haketmeyen okadar anne varki ben şasip kaliyorum ama iste yapacak birsey yok .)) 🥰🥰
Evet rabbim yardım etsin o çocuklara ben kız annesi olmayı çok istiyorum bu dünyada çoğu anne erkek evlatlarını seviyor. Benim kendi annemde buna dahil 20 kızım olsa of demem

Bu sabh sağlık ocağına gidip verdim yarın öğleden sonra belli olurmuş tabi o zamana kadar adet olmazsam.. Ne olacak gibiyim ne olmayacak gibi.. Dünden beri de açık kahverengi minicik 2 3 tane damla geldi o kadar 🤨🤔 adet öncesi bende böyle gelmez gelse de bir iki saate tamamen sökülürüm şimdi nasıl olacak anlamadım.. Anca bekliyorum..
Canım sonuç çıktı mı

Ayhh ben sınav olunca iptal ettim kendimi ev işine sardım sonra da tamamen bıraktım.. Maalesef negatifti zaten regl olarak devam etti değişikti ama regldi ve hamile değilim.. Nasip artık baaaşkaaa zamanlara. 😁 Siz nasılsınız sizde durumlar nasıl ??
Canım hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki bende bu ay 3.ve son çatlama iğnesine başladım bu da olmazsa ebe kadına götürcek kaynanam 3 yıldır evliyim denemediğim şey kalmadı artık sonun ne olur bilemem

Ayhh ben sınav olunca iptal ettim kendimi ev işine sardım sonra da tamamen bıraktım.. Maalesef negatifti zaten regl olarak devam etti değişikti ama regldi ve hamile değilim.. Nasip artık baaaşkaaa zamanlara. 😁 Siz nasılsınız sizde durumlar nasıl ??
Ben de negatifi gördüm regli oldum maddi manevi toparlanıp tüp bebeğe geçeriz gelecek ay. Bu ay yine de femara kullandırdı doktorum

Back
X