- Konu Sahibi ojelikizzz
Kızlar son 6 ay regl günlerim şöyle sizce normal mi bu?
20 Nisan
24 Mayıs
1 Temmuz
8 Ağustos
11 Eylül
13 Ekim
20 Nisan
24 Mayıs
1 Temmuz
8 Ağustos
11 Eylül
13 Ekim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bir duzen icinde degil sanki ama ciddi bir sapmada yok 40 gun icindeki donguler normal sayiliyor bildigimKızlar son 5 ay regl günlerim şöyle sizce normal mi bu?
20 Nisan
24 Mayıs
1 Temmuz
8 Ağustos
11 Eylül
13 Ekim
Tam bir duzen icinde degil sanki ama ciddi bir sapmada yok 40 gun icindeki donguler normal sayiliyor bildigim
Kızlar son 6 ay regl günlerim şöyle sizce normal mi bu?
20 Nisan
24 Mayıs
1 Temmuz
8 Ağustos
11 Eylül
13 Ekim
İlk başladığı günler bunlar yoksa bitiş günleri mi? Gerçi her halükarda anormal bir durum görünmüyor.
Mesela 24 mayısta başlamış ve bu 5-6 gün sürdüyse zaten haziran başı oluyor. 30 gün sonra da tekrar olmuşsun, normal yani 40 güne kadar..
Bir de tabii mevsim geçişleri, sıcak-soğuk, stres.. birçok şey de etkiliyor. Ama gayet düzenli bence..
Ilk basladigi gunler bunlar canim. Aa gününü hesaplarken regl olduğumuz günleri de ekleyip 30 gün sayıyoruz? Ben başladıgi günden 30 sayılıyor biliyordum daa. Eğer öyleyse normal görünüyor evet.
benim bildiğim olağan seyrinde neden diyceksin benim doktorum saat gibi çalışan bir bünye çok zor vardır onlarda çok şaslı hissetmeli kendini derdi. strese ve beslanmeye göre mevsime göre birkaç gün arada fark olabiliyor. benimde senin gibiydi aşağı yukarı bi sorunum yok hatta hamileyim... takma kafana benceKızlar son 6 ay regl günlerim şöyle sizce normal mi bu?
20 Nisan
24 Mayıs
1 Temmuz
8 Ağustos
11 Eylül
13 Ekim
adetinizin 1. gününden itibaren saymaya başlayın 26-40 gün arasındaki döngü normaldir. herkesin söylediği gibi 2-3 günlük aksamalar stres yorgunluk kullandığınız ilaç gibi nedenlerle olabilir. çok takılmayınGerçekten mi? 35 i geçtiğinde korkuyorum biraz ama 40i da geçtiği olmuyor.
benim bildiğim olağan seyrinde neden diyceksin benim doktorum saat gibi çalışan bir bünye çok zor vardır onlarda çok şaslı hissetmeli kendini derdi. strese ve beslanmeye göre mevsime göre birkaç gün arada fark olabiliyor. benimde senin gibiydi aşağı yukarı bi sorunum yok hatta hamileyim... takma kafana bence
valla benim yumurta rezervim azdı ve eşimde siperm sayısı ve hareketlilik azdı tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım 3 kez denedik çünki bende çok fazla kan pıhtılaşması vardı embiryoya kan yeterince gitmezmiş yani oksijen az gittiğinden tutunmuyomuş doktor kan sulandırıcı iğne verdi hala da kullanıyorum 20.haftaya kadar kullanıcam tekrar test yapılacak eyer gerekirse doğuma kadar kullanmam gerekir. benim biraz zor oldu yani 1 sene den fazla uğraştım. seninki iyi olur umarımAy çok sevindim o zaman ^^ Bu arada sana da hayirli olsun canim, yani hamile kalirken hic zorlanmadin di mi bu durumdayken?
valla benim yumurta rezervim azdı ve eşimde siperm sayısı ve hareketlilik azdı tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım 3 kez denedik çünki bende çok fazla kan pıhtılaşması vardı embiryoya kan yeterince gitmezmiş yani oksijen az gittiğinden tutunmuyomuş doktor kan sulandırıcı iğne verdi hala da kullanıyorum 20.haftaya kadar kullanıcam tekrar test yapılacak eyer gerekirse doğuma kadar kullanmam gerekir. benim biraz zor oldu yani 1 sene den fazla uğraştım. seninki iyi olur umarım
evet canım başka etkenler vardı bize.. umarım seninki daha rahat olur.. hepimiz için hayırlısıAnladim canim yani adetinin düzensizliğinden degil de baska nedenlerden zorlanmissiniz sanirim oyle anladim ben.
Umarim ben zorlanmam canim sağolll. Sen de bebisini saglikla kucagina alir, saglikla buyutursun inşallah. :)
hanımlar belki yanlış yere yazıyorum ama ayda iki kere adet olmak ne kadar normal olabilir?
birincisi ayın 2 si ve diğeri bugün yani 21 i
Aslında 1 kere sayılabilir, erken olmuş. Arası 15 günden az ise ara kanama sayılıyor
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Evli değilim bu arada.Ayın 2 sinde hasta olduğumda iki gün sürdü ve az oldu.Birde dün oldum işte.Şaşırdım biraz da korktum.Mevsimsel de olabilir mi ki?