Merhabalar kızlar bir süredir gebe kalmak için uğraşlar veriyordum ilk başlarda kendi duyduklarimla işte evde bitkisel çözümlerle şifa bulmaya çalıştım baktım böyle olucak gibi değil artık 1.5 yılın ardından doktora gittim. Normalde de gidiyordum fakat 1 sene olmadan ilaca baslanmiyormus daha erkenmis o süreyi öyle gecistirdik. Tabi ben dururmuyum içim içimi yiyo nie olmuyor dıe neyse gittim işte klomen folik asit kullandım ve bu arada benim prolaktinm yüksek çıktı onunda ilacını kullandım bı taraftan. Ben bitkisel yoldan yumurta büyütmeye catlatmaya çalışırken aslinda prolaktin hormonumu yukseltiyormusum. Oda şu şekilde incir ve havuç kürü yapmistim incirde prolkatinimi yükseltmiş. Bu şekilde prolaktin sorunu olan varsa incirden uzak dursun. Neyse kızlar bende yine bir tık yok arastirmalara koyuldum eski koca karı adetleri varmış ve bu arada rahmim sola yatık yani ters rahim var doktor gebeliğe engel değil dedi bende araştırırken koca karı masajları dıe bişey okudum aslında bunlar sabun ve yumurtayla yapılıp 3 gün yazma ile bağlanıp duruluyomus ben onu yapmak istemedim birde yağlarla masaj var göbekten başlayıp kasiklara doğru giden işte orda kasiklara tüplere masaj yapılıyormuş. Benimde size sorum şu ki bu şekilde masaj bilip hamile kalan yada ben bu şekilde hamile kaldım yapabilirsin dediğiniz önereceğiniz bisiyler varmı bu masaja çok inandım aslında. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim